Rimmel Rita Ora – Bestival Blue, Sweet Retreat & Peachella

Ik dacht dat ik best deze foto’s kon uitzoeken tijdens mijn vakantie. Boy was I wrong. Na de jet lag en het wennen aan de hoogte (minder zuurstof) en het leuke dingen doen overdag, had ik savonds echt NUL energie over om nog de laptop aan te doen om foto’s uit te zoeken. Ik heb genoten van mijn vakantie en ik ben nog aan het wennen aan het terug zijn. Ik moet weer in een ritme komen om foto’s te maken en om blogposts te schrijven. Het kost toch altijd meer tijd en energie dan ik dacht en een hele tijd had ik er geen lol aan. Nu heb mn mojo weer en wil ik er tegenaan. September staat voor de deur en dat betekent veel nailart maken, want ook dit jaar ga ik de challenge doen. Voor die tijd ga ik nog even een aantal swatches online knallen. Laat, maar toch nog online, want dit zijn superleuke kleuren. Geen idee hoe lang ze nog te koop zijn, maar nu heb je 1+1 gratis actie bij Kruidvat en Trekpleister op nagellak.Oh en de nieuwe lakken van Catrice zijn al hier en daar gespot.

Laatst kreeg ik van born pretty store een leuk pakketje binnen waaronder deze imageplate. Die wilde ik wel eens uitproberen. Je kan em hier in de shop vinden en kost nu geen $5,99 maar $2,59. Dat is al een leukere prijs!

Sweet Retreat


Zo’n lief roze kleurtje, maar ik vond het een beetje een tricky lakje. Twee laagjes waren net niet genoeg en het derde laagje was niet egaal. Misschien was het gewoon een kwestie van een topcoat en klaar, maar dat heb ik niet geprobeerd. Misschien was het gewoon te warm toen ik deze lak swatchte en dat deze dikker was dan normaal, want het was mooi zonnig toen ik deze swatchte.

Na stempelen en een topcoat is het wel een stuk beter en is het een stuk egaler. Ik vind het zo wel een snoepige combinatie. Stempelen is soms makkelijk en soms lijkt het zo onmogelijk. Het is een combinatie van stempellak en imageplate en stempel. Nou zit die stempel met mn creative stempel wel in orde, maar lak en plate willen niet altijd samenwerken. Ik had gehoopt dat de image heel zou stempelen, maar dat er gaatjes hier en daar in zitten is denk ik wel vanwege de lak. Maar goed dat ik inmiddels een reeks stempellakken binnen heb. Kan ik echt testen of het aan de lak ligt of aan de imageplate.

Peachella


Ik hou van zulke kleuren. Illamasqua Purity is een van mijn all time favorites. Ook een van de weinige lakken waar ik een back up van heb. Peachella is een stukje fijner dan sweet retreat en dekte met twee laagjes. Deze droogt ook een stukje sneller.

Is dit niet snoepig zo?

Bestival Blue


Blauw is zo intens. Zo mooi. Ik word er instant vrolijk van. Twee laagjes okay. Je ziet op mijn middelvingernagel dat er een derde laagje overheen had gemoeten, maar daar had ik toch net geen zin in. Beetje uit angst dat het ook bobbelig zou worden denk ik.


Bad stamping allert. Ik weet niet waarom ik dit online zette. Mss om te laten zien dat het niet altijd lukt? Niet alle imageplates zijn even fijn. Ik weet niet of goedkopere soms niet diep genoeg zijn. Ik vind het leuke designs, maar ik grijp liever naar mijn moyou imageplates dan naar mn born pretty store plates. Ik heb toch het idee dat je voor kwaliteit iets meer moet betalen. Ik vind het leuke designs, maar het is geen must have in mijn ogen. Ik vind het vooral leuk voor erbij.

 

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een mooie zomerse kleurtjes!
    Vanessa recently posted…De tuintrend van nu: schaduwdoekMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge