Rimmel – Moisture Renew – Oxford Street Fuchsia & Funtime Fuchsia

Rimmel heeft een aantal lijnen lipsticks waarvan deze welbekende lipstick met shiny paarse huls. Laatst had de kruidvat een aanbieding via hun voordeelpas die ik niet kon laten liggen. Ik krijg dagelijks een email met daarin nieuwe aanbiedingen. De ene keer zijn dat kaarsjes of tandenpasta, maar ook nagellak en andere beautyproducten.

Net als Gosh hebben deze lipsticks een folie om zich heen. Zo weet je zeker dat niemand al met je lipstick heeft zitten prutsen. Zie je dat zwarte? Dat is dus de beveiliging. Een huge ass sticker! Hieronder zie je de lijmresten die ik er niet af kreeg nog zitten. Dat vind ik wel vervelend. Konden ze die sticker niet Γ³p de folie plakken?


Ik vind de hulzen zelf enorm gaaf. Glimmend paars en dan met het kroontje erboven op. In vergelijking vind ik de Kate lipsticks er meer budget uitzien en deze geven toch meer een luxere feeling. In de lipsticks zelf staat niets gedrukt.


Links: Oxford Street Fuchsia Rechts: Funtime Fuchsia

En dan de swatches. Ik heb ze eerst op mijn hand geswatched en ik heb het idee dat ze er op mn hand iets anders uitzien dan op mijn lippen. Gelukkig vind ik ze op mijn lippen mooier. Op mijn hand lijkt de Oxford Street Fuchsia meer oudroze en op mijn lippen wel echt een lichtroze. Geen idee waar dat Fuchsia vandaan komt, want het is geen fuchsia tint. Funtime Fuchsia (ik zoek ze wel uit zo) is wel een fuchsiatint die ik niet helemaal kleurecht op de fotos kreeg. Deze heeft een blauwe ondertoon waardoor je tanden witter lijken, maar lijkt op de fotos roder. De lipsticks zijn goed gepigmenteerd en geven makkelijk kleur af. Rimmel noemt het ‘moisture renew’ lipsticks. Ze zijn enorm romig en glijden over je lippen. Het zijn geen longlasting lipsticks, maar dat beweren ze ook niet. Na verloop van tijd drogen ze toch een beetje op je lippen op.

Oxford Street Fuchsia is mijn favoriet van de twee. Een vrolijke, vlotte kleur.

Als ik Funtime Fuchsia opheb voel ik me een paar jaar ouder. Nou heb ik dat sowieso wel met zulke kleuren. Dat ik er een stuk serieuzer uitzie. Hebben jullie dat ook?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  love die lichtroze tint πŸ˜€ lekker girly!

 2. Reply

  Oxford Street Fuchsia is wel heel erg mooi!

 3. Reply

  Oh Oxford street vind ik erg mooi! Staat je ook heel mooi, voegt tpch iets toe.

 4. Reply

  Oxford Street Fuchsia is echt prachtig!

 5. Reply

  Mooie kleuren!

 6. Reply

  Wat een mooie kleuren, ze staan je heel erg mooi. Vind Funtime Fuchsia iets meer sprekender, maar snap dat je Oxford Street Fuchsia iets liever draagt.

 7. Reply

  Vind beide kleuren erg mooi!

 8. Reply

  Funtime Fuchsia vind ik een erg mooie kleur! Al staan beiden je erg goed πŸ™‚

 9. Reply

  beide kleuren vind ik echt amazing, wat een geweldige kleuren echt! Ze staan je ook ontzettend goed moet ik zeggen vooral Funtime Fuchsia πŸ™‚ Kan je prima hebben die kleur πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge