Revlon Scented Polish – Beachy

Ik vind Revlon best een leuk merk. Tot nu toe vooral goedkoop verkrijgbaar bij Action en Big Bazar. Verder bij grote Etos filialen als je goed zoekt. Ik ben het tegengekomen in Amsterdam (prinsengracht geloof ik) en Den Bosch. Online niet zo veel. Tot ik laatst een online drogisterij tegenkwam die best wat Revlon verkoopt. Ik koos een aantal lakken uit en hier de eerste swatches.

Mag ik het eerst eens over het flesje hebben? Meestal hoef ik dat niet uit te leggen, maar ik vind deze toch wel een beetje bijzonder. Het doet me denken aan vintage nagellakflesjes. De combi van het vierkante glas met ronde dop en het achthoekige label. Ik vind het er wel chiq uitzien. Ik vind de ronde dop alleen niet heel handig. Het houd niet zo handig vast. Beetje compromis tussen vormgeving en wat praktisch is.

 

Ik werd verliefd op de kleur. Koper. Moet ik dat nog uitleggen? Ik hou van koper. De lak heeft een hoop shimmers en is daardoor ook een beetje streperig, maar dat hou je nou eenmaal. In de zon zie je de shimmers best goed, maar op je nagels het streperige ook wel meer. Het is een warme kleur die ik zeker in de winter erg gezellig vind.De lak heet beachy, maar ik heb geen idee hoe strand moet ruiken. Ik heb eigenlijk ook geen idee waar het naar ruikt, maar het ruikt best lekker. Het ruikt warm. Net als geurkaarsen meestal doen. Ook een beetje kruidig. Het ruikt dus helemaal neit meer naar die typische nagellak geur die je hebt als je het flesje opent. Heel leuk voor de verandering. Het ruikt wel iets anders als het eenmaal op je nagels droog is.

De dekking is prima. Ik bracht 3 dunne laagjes aan. De lak is vrij dun, maar dat vond ik voor de verandering ook wel fijn. Daardoor droogt het echt snel en is het minder streperig.

 

Ik wilde nog wel iets met de lak doen en ik besloot erover te stempelen. Ik ging door mn stapel imageplates heen en ik vond een Mash plate die ik nog nooit gebruikt had. Toch nog een voordeel van mn gebroken nagels. De designs waren te klein voor mn lange nagels, maar nu ze kort zijn passen ze prima. Het is een ronde imageplate en ik kocht em ooit in de sale bij PrettyPolish voor 1 euro. Hier heb ik Mash 44 voor gebruikt.

 

Beachy kan je hier in de webshop vinden en € 7,95. Ik had het met bestellen niet helemaal door, maar de namen zijn dus de geur die je ruikt. Zou heel duidelijk moeten zijn, maar ik legde de link niet helemaal. Ik ga nogsteeds meer op kleur af. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe Apricot Nectar en Ginger Melon ruiken. Maar hoe zou Surf Spray ruiken? Of Afrikan Tea Rose? Of Pink Pineapple? Er zijn nog 12 andere geuren. Ken jij scented nail polish al? En ook van Revlon?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een gave lak is dit, mooie print ook!
  Manon recently posted…Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum & Perfumed Body CreamMy Profile

 2. Reply

  Oo wauw mooi lakje, de print vind ik erg mooi en past perfect bij het lakje 🙂
  X
  Saraya recently posted…Happy Birthday To My Blog + Winactie!My Profile

 3. Reply

  Mooi!! Ik houd van koper!

  Een aantal maanden geleden reviewde ik er ook eentje. African Tea Rose. Die rook dus echt naar roosjes. 🙂 Ik kocht ze trouwens via Bol, daar waren ze een stuk goedkoper.
  Lisanne recently posted…Shoplog | AliExpress ★ Babyspul, iPhone hoesjes, tape en meer!My Profile

 4. Reply

  Oh wauw dit is echt het mooiste wat je ooit hebt gedaan. Ik ben verliefd. Mag ik trouwens even zeggen dat je foto’s echt onwijs mooi zjin de laatste tijd.
  Nicole recently posted…Yaziné Active Essence Tinted LipbalmMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge