Revlon – Scented Nail Enamel – Lime Basil

Laatst liet ik al een mooie koperkleurige lak zien van Revlon met geur. Dat was niet de enige lak met geur die ik heb. Ik heb nog twee groene liggen waarvan deze Lime Basil er een van is. Een prachtige grasgroene kleur die naar eten ruikt.


Lime Basil.

Whoa. Dit is echt een supermooie kleur groen. De lak is wat dikker, maar lakt echt superfijn. Het verdeelt makkelijk en droogt snel. En nog voor het droog is ruik je het al. De limoen ruik je best goed. Je ruikt ook iets kruidigs. Als Basil niet bij de naam stond weet ik niet of basilicum geraden had, maar het ruikt naar eten. Of misschien een beetje naar zo’n boomluchtverfrisser voor in de auto. Het is heel fris. Ik geloof dat ik wel parfum geroken heb die zo ruikt. Maar ook geurkaarsen wel. De dekking verraste me ook, want 1 laagje was al bijna dekkend. Hier zie je 2 laagjes.

 

Ik keek naar de kleur en ik dacht gelijk ‘daar moet ik over stempelen’. Het gave is dat ondanks een andere lak en topcoat je de limoen kruidengeur nogsteeds ruikt.Ik zat een beetje te kijken naar wat voor kleur er mooi bij groen zou passen en kwam bij rosé goud uit van Estée Lauder.

Lime Basil kan je hier in de webshop vinden en € 7,95. Ik had het met bestellen niet helemaal door, maar de namen zijn dus de geur die je ruikt. Zou heel duidelijk moeten zijn, maar ik legde de link niet helemaal. Ik ga nogsteeds meer op kleur af. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe Apricot Nectar en Ginger Melon ruiken. Maar hoe zou Surf Spray ruiken? Of Afrikan Tea Rose? Of Pink Pineapple? Er zijn nog 12 andere geuren. Ken jij scented nail polish al? En ook van Revlon?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooie groene kleur is dit! Ook prachtig gecombineerd met dat rosékleurige lakje.
  x

 2. Reply

  echt super pretty 😀
  femketje recently posted…Video – Xmas Make-up Look.My Profile

 3. Reply

  Wat een mooie combi !
  Manon recently posted…Miss Sporty So Matte Eyeshadow & CoverstickMy Profile

 4. Reply

  Oh wauw dit is echt werkelijk prachtig!
  Nicole recently posted…My Everyday Makeup BrushesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge