Revlon – Girly

Altijd stom dat ik er pas laat achterkom dat er iets mis ging met mn artikel. Soms is gewoon in ene alle tekst/opmaak kwijt en dan kan ik deze niet meer terugvinden in mn backups in wordpress. Dan zit er niets anders op dan het opnieuw te typen.


Dit is een lak die ik vaak voorbij zag komen op Amerikaanse blogs en ik vond er superleuk uitzien. Roze en glitters is sowieso een goed idee. Ik kwam deze lak tegen bij een grote DA in Amsterdam (aan de Prinsengracht). Daar stond achter in een hoek een heel schap met Revlon. Makeup en nagellak. Ik stond een hele tijd te twijfelen wat ik allemaal mee zou nemen, maar nam alleen deze mee.

Ik twijfelde of ik deze wel mee moest nemen. Toen ik lakte was deze doorzichtiger dan ik had verwacht πŸ™ Hier zie je namelijk 3 laagjes. Veul glitter en praktisch nul dekking. Het gevoel dat je een french manicure basis met een hoop glitter erover hebt. Ik denk dat ik deze over roze lakken ga doen, want dan heb je wel de dekking en de glitter.

Ik betaalde 8,95 voor deze lak bij de DA in Amsterdam aan de Prinsengracht. Volgens mij is Revlon ook te krijgen in hele grote filialen van Etos. Ik heb em trouwens ook hier online gevonden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er super leuk uit
  Manon recently posted…Ray-Ban Zonnebril – Cats 5000 / Licht HavanaMy Profile

 2. Reply

  Wat een vrolijke kleuren!
  Jessica recently posted…Ik kijk de komende tijd uit naar…My Profile

 3. Reply

  Ziet er super leuk uit!
  Sanja recently posted…Nails- TrindMy Profile

 4. Reply

  Oeh wat een mooie glitters!
  Nicole recently posted…Balea Tropical Shower GelsMy Profile

 5. Reply

  wat een mooie lak, erg apart en vrolijk!
  Petra recently posted…Scrub masker; Luxery Lotus LitchiMy Profile

 6. Reply

  Ik heb dit lakje ook en inderdaad over een ander lakje heen is die echt nog mooier!
  Je kan trouwens deze, en ook andere nagellakken van Revlon, voor veel goedkoper scoren bij de Big Bazar πŸ˜‰ Ik kocht deze lak in een setje van 3 nagellakken voor tussen de 6,- en 8,- of zo πŸ˜‰

  1. Reply

   Ik heb deze bij de Big Bazar niet gezien, anders had ik em daar wel gekocht. Ik heb wel lakken van Revlon bij de Big Bazar gekocht en geswatched.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge