Revlon Colorstay Eyeshadow Quad || Blushed Wines

Sinds een aantal weken is bij de Big Bazaar producten van Revlon te koop voor โ‚ฌ2,99. Ik kocht daar al deze groene lak. Niet alleen nagellak hebben ze daar, maar ook lipsticks en oogschaduw. Ik wilde dit oogschaduwpalette wel testen.

Ik geloof dat de producten van Revlon ook bij de echt grote filialen van Etos te krijgen zijn. Of deze palettes er ook bij horen weet ik niet. Wel kan ik zeker zeggen dat ze bij de Big Bazaar goedkoper zijn. En je hoeft geen zorgen dat er iemand met zn vingers in heeft zitten porren, want aan de voorkant zit een sticker (met Colorstay erop) en daarachter zit pas de opening.


Het palette heet “Blushes Wines”. Ik moet niet direct aan wijn denken, maar vind het wel passen. de kleuren vind ik goed gekozen. Je hebt een highlighter, een kleur voor in de crease en twee kleuren er tussen. Ik vind het een beetje jammer dat ze er nog twee sponsapplicators bij hebben gedaan. Ze zijn zo klein dat je ze nauwelijks kan vast houden, laat staan dat je er een loop mee kan maken.

De oogschaduws voelen zacht aan, maar niet korrelig. De oogschaduws hebben een leuke print die niet direct vervaagd. Het pigment is ook dik in orde. Hier swatches op mijn arm; 1 veeg en geen primer.

Zou jij dit palette kopen? Heb jij al iets van revlon?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er heel mooi uit!

 2. Reply

  Voor de prijs is het zeker niet slecht. Ik moet maar eens gaan kijken bij de Big Bazaar.

 3. Reply

  ziet er zeker niet slecht uit ;D

 4. Reply

  Ik vind dit een erg mooi palette! Helaas ligt Big Bazar ergens waar ik niet zo vaak kom, misschien toch maar weer eens doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge