Review + Win – MUA

MUA is al een tijdje verkrijgbaar bij Kruidvat, maar ik heb nooit echt voor het schap gestaan. Zo was ik helemaal niet blij met de blushes die ik al eerder online bestelde; die waren na een paar uur niet eens meer op mn wangen te bekennen. Ik besloot dat ik te hard was en dat andere producten misschien wel goed waren.De undress your skin baked bronzer trok wel gelijk mijn aandacht. Die ziet er erg mooi uit. Door het doorzichtige deksel zie je direct het product en ik moet zeggen dat het witte doosje er niet echt goedkoop uitziet. Pluspunten dus.  Door de gouden aders in de bronzer had ik een hoop shimmer verwacht. Dat eigenlijk helemaal niet. Geen shimmer, nergens. De bronzer is deels matte en deels shimmery.  Voor een soort glow op je wangen. Ik moet nog even wennen aan de soort glow, maar het kan best.Ik was onwijs benieuwd naar de lipsticks. Ik ben dol op matte lipsticks en deze kleur vind ik prachtig. Als je de dop eraf haalt komt een zoete vanille geur je tegemoet. Beetje afgekeken van MAC denk ik. Helaas was het al helemaal mis toen ik de Pouty swatchte. Er komt nauwelijks kleur vanaf en de swatch die je naast de bronzerswatch ziet is na vier veegjes. Bummer. En dan op mijn lippen. Misschien valt het wel mee?

Helaas werd het erger. De lipstick is zeer stroef en smeert bijna niet uit. Ik kan het niet eens over mijn hele lippen verdelen. Het trekt onwijs in de lijntjes en zit niet zo fijn. Als ik het meng met een labello kan het ermee door. Het is zeer subtiel. Ik zou deze niet aanraden.


De mascara. Ik ben helemaal niet goed in het reviewen van mascara’s. Voor mij doen ze ongeveer hetzelfde en ik hoef helemaal geen dure mascara. Deze Lash Boom heeft me onwijs verrast. Het borsteltje heeft een rond uiteinde en dat vind ik verrassend fijn. Je kan makkelijk bij je wimper aanzet zonder je oogleden aan te raken. Ja this is a keeper. Met mn onderste wimpers heb ik nogsteeds moeite, maar het gaat wel makkelijker. Ik ben fan. Gewoon maar een paar wimpers tegelijk. Ik vind het mooi separeren en blijft goed zitten. DIt is volgensmij geen waterproof mascara.

Je ziet het al.. hier houdt mijn review op! En de paletten dan? Ja daar kan ik geen pigmentatie van laten zien, dat moet je maar gewoon zelf uitvinden! Of even kijken op andere blogs. Ik heb namelijk nog een bronzer erbij gehaald en een klein MUA pakje samengesteld.

Hierin zitten:
* Pretty Pastels palette
* Ever After Matte palette
* Undress Your Skin Baked Bronzer
* Oogpotlood

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Je MOET een comment achterlaten.

Als je je eerste comment achterlaat kan het eventjes duren voordat deze online komt. Deze moet ik nog goedkeuren. Maar that’s it. Makkelijk toch?

Meer kans?

Wil je nou extra kans maken? Volg mij dan op social media en deel het bericht van de winactie! Ik zal de entries bijhouden en ja, hoe meer entries, hoe meer kans.

♥ Volg mij op bloglovin +2
♥ Volg mij op instagram +1
♥ Volg mij op facebook +1
♥ Volg mij op twitter +1
♥ Tweet het volgende bericht +2

Volg @linvantpolish en win een leuk MUA pakketje. Kijk op http://linvant.nl voor meer info

De winactie loopt van vanaf vandaag (4 oktober) tot en met 26 oktober. Dan kies ik een winnaar en die krijgt via de email die je in het bestemde vakje invult bericht. Je krijgt dus vanzelf een email als je gewonnen hebt!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Gave winactie waar ik graag een poging bij waag om te winnen. Ik heb alles gedaan wat moest en ook ALLES gedaan voor de extra kansen. En dan nu maar duimen….;-) Lieve groetjes Mandy
  Mandy recently posted…DIY: Lush Lemony Flutter inspired nagelriemcrèmeMy Profile

 2. Reply

  Leuke winactie!
  Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het matte palette en de bronzer!
  Ik heb alle stappen gevolgd! ik volgde je al op alle social media en heb ook de tweet geplaatst!

 3. Reply

  Ah wat een bummer die lipstick! De kleur is namelijk zo tof…

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb alles gedaan om extra kans te maken! Ik ben vooral erg benieuwd naar het matte palette.

  Liefs!
  Lisanne recently posted…Shoplog | Ikea AmsterdamMy Profile

 4. Reply

  Euh wow.. die lipstick is echt een mega tegenvaller zeg. Wat ontzettend jammer!! Ik zou heel graag kans maken op deze fijne winactie. Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en ik heb verdee alles gedaan (facebook: sara naus twitter: lovelowbudget instagram: snaracurl)

  Liefs, Sara.
  Sara recently posted…Low budget koopje: MAX&MORE powder blush RoseMy Profile

 5. Reply

  Intressante revieuw, prettig om te lezen. De mascara ziet er goed uit, en het borsteltjes is inderdaad erg apart…..Wat een ontzettend toffe winactie, …..ik doe heel erg graag mee, de bronzer lijkt mij wel echt apart om te gebruiken, Ik gebruik namelijk nooit een bronzer…..Ik volg je al eventjes op Bloglovin en Facebook….
  groetjes Petra
  Petra recently posted…Dierenliefde , …Ware Liefde…( kort verhaal)My Profile

 6. Reply

  En ook met deze winactie doe ik graag mee! Ik volg je op bloglovin, instagram en twitter (beauuu_x of LunediCongelati). Ik gebruik nog geen bronzer, maar ben er erg benieuwd naar 🙂
  Beau recently posted…Favorieten van SeptemberMy Profile

 7. Reply

  Zonde zeg dat die lipstick best slecht is.
  Ik wil al een tijdje graag de mua palette uitproberen maar woon in zeeland. Hier is dat merk nergens verkrijgbaar dus voor mij zou dit een mooie oplossing zijn.

  Ik volg je op bloglovin

 8. Reply

  Erg leuke producten en een goede review. Ik vind mua een erg leuk merk en de prijs/kwalijk verhouding is erg goed. Ik gebruik momenteel de undress your skin highlighter heel graag. Ik vind de bronzer echt prachtig.
  Maar ook de naar de rest ben ik erg benieuwd.

  Ik volg je op bloglovin, Facebook, twitter en instagram en ik heb het bericht gedeeld onder mijn naam.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 9. Reply

  awesome actie ik doe graag mee 😀 ik heb alles gedaan met hier nog de tweet; https://twitter.com/femketje/status/518330788891619328
  femketje recently posted…3X ELF Lipsticks.My Profile

 10. Reply

  hihi dat herken ik helemaal, als 1 ding niet goed is van een merk.. Direct alles veroordelen en een poosje niks meer kopen van het merk… Goed dat je hier toch doorheen gestapt bent, en dat het zeker de moeite waard is geweest!!! Hier in ons boerendorpje hebben we helaas geen MUA, dus kan er nog niet echt heel hard over meepraten… Toch maak ik graag een kansje om deze leuke producten ook eens te proberen.
  fijn weekend, groetjes ilse… Enne ojaa, natuurlijk volg ik je ‘overal’:)

 11. Reply

  wat mooi. Ik doe mee
  Dhini recently posted…Sunshine Blogger Award & 7 feitjes over mijMy Profile

 12. Reply

  Leuke actie, ik volg je op Bloglovin,Facebook & Twitter en heb een tweet geplaatst.

 13. Reply

  Leuk zeg, ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht gedeeld.

 14. Reply

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik volg je al op bloglovin.

 15. Reply

  Superleuk! Ik volg je via bloglovin´ en facebook 🙂

 16. Reply

  Ik ben dol op MUA, echt de kwaliteit is top en ze hebben goede dupes van dure merken!!
  Amelie recently posted…Review: MAC x15 Cool Neutral PaletteMy Profile

 17. Reply

  Wow de lippenstift ziet er mooi uit! Jammer dat hij voor geen ene meter werkt. Hopen dat de producten van de winactie het beter doen! Ik volg en like je op bloglovin (beautyding), volg je ook op twitter en heb het bericht getweet (@Ehlands).

 18. Reply

  Wat een leuke actie! Zonde van die lipstick, want de kleur is prachtig.
  Hier in mijn Friese dorp heeft Catrice inmiddels een 3e schap gekregen, maar het MUA vak is nog steeds leeg. Ik loot daarom graag mee hier op jouw site. Ik volg je via Bloglovin!

 19. Reply

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Super leuk! Ik volg je op BL, Instagram.
  Diolifestyle@gmail.com

 20. Reply

  Ik doe graag mee. Ik volg je al een tijd op Bloglovin’ en Instagram!

 21. Reply

  Oeeh! wat leuk!!! Ik heb alles gedaan (ik volgde je al op al die dingen).
  Laat ik maar vast beginnen met duimen!!!
  Romy recently posted…Essence multi colour powder Hello AutumnMy Profile

 22. Reply

  Wat een leuk pakketje, ik doe graag mee & heb alle extra kansen gedaan.
  xx Jolijn.

 23. Reply

  Ik doe heeel graag mee, vooral de bronzer vind ik prachtig!

 24. Reply

  Heel graag maak ik kans op dit fijne pakket.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked.
  Groetjes Irene.

 25. Reply

  heel graag zou ik meedoen zo een mooi pakket

 26. Reply

  He, deze winactie had ik even gemist. Ik heb zelf nog geen MUA in de winkels gezien, en ben erg benieuwd naar hun producten! Bovendien heb ik echt véél goede dingen gelezen over hun palettes, dus ik doe graag mee ^^ Ik volg je op bloglovin, twitter en instagram, en gooi er later nog een tweetje uit (als ik het neit vergeet)
  Nienke recently posted…Maybelline Color Show Acid Wash Effect in Ripped-TideMy Profile

 27. Reply

  Ik volg je overal en heb de zin getweet: @L_Aarntzen. Echt een heel mooi pakket! Het palette van MUA wil ik al zo lang heeeeeeel graag hebben! xx
  Lisa A. recently posted…‘Knomo Wristlet Iphone Case’ by Iphone-cases.nlMy Profile

 28. Reply

  heel erg leuik!
  ik doe graag mee!!

 29. Reply

  ik doe heel graag mee

 30. Reply

  Wauw ziet er allemaal heel mooi uit! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin 🙂

 31. Reply

  Leuk, zou ik graag winnen!

 32. Reply

  Superleuke winactie! De Kruidvat bij mij in de buurt heeft helaas geen Mua-schap, dus ik heb geen Mua producten.. Ik zou het dus heel leuk vinden om dit pakketje te winnen! Ik volg je op Blogvin via http://Www.blogvin.com/jette810 en ik volg je op Instagram!
  X Jette

 33. Reply

  Jeetje, wat een gave make-up! Ik kende dit merk nog niet, maar het ziet er super uit.
  Ik volg je op Bloglovin.

 34. Reply

  Ik waag graag een kansje

 35. Reply

  Gave winactie Lin! Ik doe graag mee 🙂

  Ik volg je op Bloglovin’, op Twitter en ik heb het bericht gere-tweet.
  Nu duimen!

 36. Reply

  Leuke actie, ik doe mee

 37. Reply

  Gaaf pakket, ik heb nog niet zoveel MUA producten uitgeprobeerd maar vind de kwaliteit van de oogschaduw palettes in iedergeval erg goed! Ik doe mee!

 38. Reply

  Hey,
  Wauwie, wat een te gekke winactie! Ik ben nu al helemaal in love met deze awesome goodies! Ik volg je als extraatje op Bloglovin, FB en Instagram. Alvast heel erg bedankt en fingers crossed…
  Xoxo Joanne

 39. Reply

  Ik doe graag mee! Natuurlijk volg ik je ook op bloglovin!

 40. Reply

  Ik doe graag mee want het zijn hele mooie producten.

 41. Reply

  Ja ik doe mee hoor. Ik volg je overal.
  tweet: https://twitter.com/juliakuijpers/status/519954621146464257
  Julia… recently posted…Herfst TagMy Profile

 42. Reply

  Wauw; heel mooi. Ik doe graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 43. Reply

  Wow wat een leuke winactie zeg!
  Ik vind je oog make up echt mooi, warme kleuren van de herfst vind ik ontzettend mooi!
  Natuurlijk doe ik ook me en heb alle stappen gedaan! instagram :forest_elven, Twitter: ForestElven, Bloglovin’ en FB mijn eigen naam =)
  *fingers crossed*

 44. Reply

  Ik wil ook graag meedoen! Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter!

 45. Reply

  Ik volg je nu op alles.. onder de naam annelies van der Velde.. Alleen twitter (lisea1977) en instagram ( Brigitte van der velde) Heb getweet… Dus daarmee laat ik zien dat ik graag wil winnen 🙂

  Ik doe mee..

 46. Reply

  Leuk!! Ik doe heel graag mee!

 47. Reply

  “Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful.”

  — Sophia Loren

 48. Reply

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 49. Reply

  Ik doe heel graag mee.

 50. Reply

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee.

 51. Reply

  Wat een leuke winactie en wat lief dat je dit doet. Hier is geen Kruidvat te vinden met een MUA schap, dus ik doe graag mee. Ik volg je overal behalve Twitter, ik volg je wel,mmaar mijn account ligt even stil vanwege mijn gezondheid.

 52. Reply

  Deze prijs winnen en vinden in je brievenbus,maakt het thuiskomen van je werk extra knus !
  Facebook onder: Diny Gijsberts
  Pinterest onder: DinyG
  Instagram onder: momzymom
  Twitter nr. 30 en 84 onder: Dinie Gijsberts
  Bloglovin nr. 33 onder: Dinie Gijsberts
  Google+ onder: Diny Gijsberts

 53. Reply

  Superleuke winactie! Ik doe graag mee!

 54. Reply

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik like je trouwens op facebook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge