Proenza Schouler – Lipstick& Nailart

In Praag kocht ik een lipstick van een LE van MAC. Uit de Proenca Schouler collectie. De felbegeerde blushes waren uitverkocht, maar ze hadden nog een lipstick. Ik wilde heel graag een lipstick van MAC, maar had geen idee welke. Ik liet me adviseren door de MUA daar en was verkocht. Een lieve lichtroze tint die ik erg mooi vind. Ik wist niet helemaal of ik deze nog moest reviewen, omdat deze niet meer verkrijgbaar is. Ik besloot een gerelateerde nailart te maken en alsnog de foto’s online te zetten.


Ik ben helemaal weg van de verpakking. Een gradient. Hoe awesome! Waarom  hebben ze dat niet vaker? Ik vind de kleuren mooi. En om eerlijk te zijn vind ik de huls het mooiste van alles. Die vierkante. Ik vind het zoveel mooier dan die ronde, zwarte. Deze lipstick heet Pinkfringe en heeft een satin finish.


De lipstick blijft makkelijk staan en valt enorm goed op door de gradient huls. De lipstick voelt stevig aan en is ook vrij hard, net zoals alle MAC lipsticks. Maar hij smelt wel op je huid en ruikt enorm naar vanille. In de lipsticks zitten blauwe shimmers en droogt niet op. Hij is gelijk satin.. semi matte. Je ziet wel gelijk alle losse velletjes, dus eerst verzorgen en scrubben is een must. Op de foto’s lijkt de lipstick donkerder en meer coral dan dat deze is. Ik heb het geprobeerd te corrigeren, maar je ziet het op mijn swatches wel goed.


Dit is hoe de MUA het bij mij aanbracht. Een beetje ‘smeren’ en dan uitvegen met je vinger. Dan zie je de velletjes ook niet zo goed. De finish vind ik best wel mooi. Je kan de lipstick makkelijk uitsmeren. Ik moet toch wel wennen aan de geur, die vind ik vrij overheersend en dat vind ik jammer.


De gradient is niet helemaal geworden zoals ik wilde, maar ik had geen beter passende kleuren. Ik gebruikte Catrice – King Of Greens, Diamond Cosmetics – 18k Gold, Catrice – Big Spender Wanted (uit den oude doosch) en Diamond Cosmetics – Monarch Masquerade. Ik moest metallic lakken hebben en daar heb ik er eigenlijk niet zo veel van. Deze vier pasten het beste bij de huls. Niet zo shiny als de huls, maar daar had ik eigenlijk mirror lakken voor nodig.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik ben diep diep onder de indruk van de lipstick, van de verpakking, van hoe hij staat en van je nagels.
  …heel erg mooi! Ik val er gewoon een beetje stilletjes van….
  Petra recently posted…Douglas, Nails, Hands Feet, 3 in 1 Nailpolish…My Profile

 2. Reply

  Super mooi alles;)
  Mandy recently posted…Mijn mooiste nailarts op een rijtjeMy Profile

 3. Reply

  Awesome nailart! ♡
  femketje recently posted…China Glaze + OPI Wishlist!My Profile

 4. Reply

  Wat een prachtige nail-art! Die lipstick is ook super mooi <3
  Anna recently posted…PHOTOGRAPHY | CROATIAMy Profile

 5. Reply

  Ooh wat een mooie nailart! Heel erg leuk gedaan. Ook je lipstick vind ik erg mooi !
  Mirjam recently posted…Make-Up Studio Limited Edition Blue LagoonMy Profile

 6. Reply

  Mooie lipstick en een hele mooie nail art!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…French MaidMy Profile

 7. Reply

  prachtige lipstick, staat je goed! maar de kleuren combinatie op de verpakking en nagels vind ik ook geweldig!
  Angelique recently posted…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge