Primark Nagellak – Spotty

De nagellak trend van afgelopen jaar waar ik het meeste van houd is de speckled lak. Ik heb er een van Illamasqua die ik nogsteeds echt supergraag draag. Ik hou van Illamasqua nagellak, maar mijn portomonnee niet zo. Ik heb bij Yes Love al twee budget varianten gevonden, maar nu heeft de Primark er ook een!

Ik vind het wel leuk dat de lak in een speciaal doosje komt. Daar is Primark wel goed in, dingen leuk verpakken en aankleden. Makeupdoosjes, nagellaksetjes. Alles heeft een leuk versierd doosje. Deze is matte zwart met gouden stippen. De lak heeft verder geen naam, en ik geloof dat deze ook alleen in deze lichtroze variant verkrijgbaar is.


De lak zelf is wat aan de dikkere kant, een beetje stroperig. Maar zo neem je wel genoeg glitters mee voor je hele nagel. De lak dekt met twee laagjes en droogt vlot. De lak bevat een klein kwastje, maar ik kan er wel makkelijk mijn nagels mee bedekken. Net als bij Speckle voel je de glitters zitten. Ik doe er zelf liever nog een topcoat overheen.

De nagellak bevat 7ml en kost €1,50. Ik heb er zelf een lange tijd naar gezocht in de primark filialen, maar in Hoofddorp lagen er nog genoeg. In Eindhoven heb ik em niet meer zien liggen, maar misschien was dat omdat ik over de hoofden kon lopen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw wat een leuk lakje! En dat voor 1,50 is toch geen geld!

 2. Reply

  Gaaf Lakje !!! Jammer dat wij hier geen primark hebben πŸ™

 3. Reply

  Ziet er leuk uit, ik heb hem ook maar nog niet opgedaan!

 4. Reply

  zulke lakjes zijn zo awesome πŸ˜€

 5. Reply

  Voor de prijs hoef je het niet te laten… Wat een beauty!

 6. Reply

  Heel mooi! helaas niet gezien in Almere…

 7. Reply

  Mooi lakje zeg! πŸ˜€

 8. Reply

  Ahh die is leuk!

 9. Reply

  Wat een super mooi lakje!

 10. Reply

  Dit doet me altijd een beetje denken aan die zoete paaseitjes πŸ™‚

 11. Reply

  Wat een leuk lakje en de prijs is ook leuk.

 12. Reply

  Oh wauw wat een schattig lakje, erg mooi.

 13. Reply

  Ik vind hem leuk! Volgende keer dat ik naar de Primark ga neem ik hem ook mee, als ze hem hebben.

 14. Reply

  Ik vind hem leuk! Volgende keer dat ik naar de Primark ga neem ik hem ook mee, als ze hem hebben.

 15. Reply

  dekt nog best goed moet ik zeggen, had ik niet verwacht haha. Leuk lakje!

 16. Reply

  Wat een mooi lakje. Zo jammer dat er hier geen primark in de buurt is

 17. Reply

  Moooi! Helemaal voor die prijs!!

 18. Reply

  Ziet er niet slecht uit. Leuk kleurtje.
  Liefs, xxx

 19. Reply

  Primark Zaandam heeft ‘m ook niet, dus ik heb ‘m van YesLove. En grappig, het is alsof je die lak beschrijft! Iets te dik. En ook daar worden de zwarte stipjes door het roze toegesmeerd, wat ik op jouw foto ook zie.

 20. Reply

  Gaaf lakje! Ga eens kijken bij mijn Primark. Ik loop er normaal nooit naar binnen

 21. Reply

  Wat een lief lakje en dat voor die prijs! Leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge