Photography: Garden

Ik hou echt van in de tuin zitten. Ongemerkt gebeurd er eigenlijk altijd wel wat. Laatste tijd heeft het veel geregend waardoor ik nauwelijks foto’s in de tuin heb kunnen maken, maar op een redelijk droge dag pakte ik mijn camera, liep een beetje rond. Voor ik het weet stond ik in de meest gekke houdingen foto’s te maken. Mijn rug was niet zo blij, ik echter wel met de foto’s die het geworden zijn. Ik heb hier een selectie gemaakt.Ik heb de foto’s alleen verkleind; niet bewerkt.

De vlinderstruik staat nu vol in bloei en heeft echt prachtige paarsroze pluimen die heerlijk zoet ruiken. Het trekt niet zozeer vlinders aan zoals de naam doet denken, maar vooral allemaal soorten bijen ofzo. Deze poseerde voor de camera.

Op mijn bolchrysant zat een klein sprinkhaantje en het was dat mijn moeder het zei, anders was deze me mooi niet opgevallen. Ook dit kleintje bleef voor me poseren en daar maakte ik graag gebruik van. Ik vind de voelsprieten best grappig. Die zijn bijna 3x zo lang als hij is en staan maar net aan op de foto.

Uiteraard moest ook Mimi op de foto. Mamma was aan het snoeien geslagen dus ze had volop groenvoer om aan te knagen.

Een aantal maanden geleden kreeg ik een mand met viooltjes en die geven echt kleur aan de tuin. Bijna alles is groen en samen met de vlinderstruik vallen ze op. De rhodondendron (die fel roze plant) is helaas uitgebloeid. De viooltjes houden het best lang uit, maar laatst in de regen zijn ze een beetje verzopen, haha. Het licht scheen echt zo mooi door de blaadjes heen. Het is redelijk goed op de foto uit gekomen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hele mooie foto’s! Ik vind het ook leuk om foto’s te maken van bloemen in het buitenland

 2. Reply

  Prachtige foto’s en wat is Mimi toch een schatje πŸ™‚

 3. Reply

  mooie foto’s! je konijn is zo cute πŸ˜€

 4. Reply

  Mooie foto’s! Mimi is erg schattig. ^_^

 5. Reply

  Jou konijntje<3 wat een snoetje! Leuke en mooie foto`s weer meis

 6. Reply

  Lekker zomerse foto’s! En wat een schattig konijntje! hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge