Philosophy Cinnamon Buns Lip Shine

Ik heb een tijdje helemaal niets moeten hebben van lipgloss. Laatst vond ik er weer eentje en was er dol op. Minpuntje was dat ik de smaak niet zo lekker vond. Dan maar eentje met een lekkere smaak. Dacht dat ik met kaneel niet zo mis kon gaan. Of toch?

Als ik de tube vast heb moet ik gelijk aan een nagellak denken. Namelijk white cap van china glaze. Al die gouden shimmers!

Philosophy is een merk waar ik veel goede dingen over hoor en leek me fijn om eens te proberen. Als ik de lip shine ruik moet ik gelijk aan kerst denken. Aan kaneelkoekjes. Al bedoelen ze volgens mij met “cinnamon buns” meer van die koffiebroodjes van kaneel.


De lip shine heeft een handig ‘tuutje’. Het uiteinde is schuin afgesneden waardoor je het makkelijk over je lippen kan bewegen. De lip shine verzorgt prima en kleeft niet tot nauwelijks. De zonnebloemzaadolie en vitamine e houden je lippen verzorgd en zacht. Zeker in de winter met deze kou is dat erg belangrijk.

Een duidelijk minpunt vind ik de overheersende smaak. Ik moet er echt op letten dat ik maar een beetje lip shine aanbreng, want anders proef ik het echt in mijn mond en dat vind ik vies. Als ik maar een beetje aanbreng ruik ik het alleen en dan vind ik het wel aangenaam. Hij smaakt trouwens precies zoals hij ruikt (misschien een stomme opmerking, maar dat heb ik niet bij alle lipglosses). Het is een beetje een kunstmatige smaak.

Philosophy is sinds december bij ICI Paris XL te koop en deze lip shine kost €15,50. Wat ik persoonlijk vrij veel vind voor een lipgloss.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  De shimmer ziet er wel mooi uit!

 2. Reply

  De shimmer is gelukkig niet heel opvallend, maar toch ben ik niet zo van de lipgloss haha πŸ™‚

 3. Reply

  Ziet er mooi uit. Jammer dat die zo prijzig is.

 4. Reply

  Dat is jammer! raspberry is geweldig van philosphy.
  Ik heb dat met een lipgloss van VS die smaakt naar vanille zo vies! ik heb hem op marktplaats gezet haha maar echt jammer

 5. Reply

  It looks gorgeous πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge