[PBNC] Week 4 Disney – Colours of the Wind

Disney. Een onderwerp wat ik zelf bedacht heb, maar onbewust zo moeilijk. Van alle disneyfilms die ik gezien heb, heb ik niet echt een favoriet. Wel heb ik een favoriet disneyliedje, dus die besloot ik na te maken. Tijdens het nailarten heb ik uiteraard de film opnieuw gekeken.
Ik begon met een gradient als basis. Ik gebruikte hiervoor Essie Lovie Dovie, Sally Hansen Lacey Lilac en China Glaze Agent Lavender.


Vervolgens heb ik met verschillende lakken blaadjes gemaakt. Op mijn ringvinger heb ik een poging gedaan om pocahontas te maken. Niet heel goed gelukt, maar als ik niet te dichtbij kijk, valt het niet zo op :$ Verder heb ik nog met topcoat en een dottingtool losse glitter geplaatst.

[PBNC] Week 1 Films – Phantom of the Opera
[PBNC] Week 2 Kledingstuk – Nike Air Max
[PBNC] Week 3 Pasen/Lente – Velvet Easter

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een gave nailart is het geworden, erg leuk gedaan!

 2. Reply

  Gaaf gemaakt!

 3. Reply

  Wauw, wat is dit een mooie nailart geworden πŸ™‚

 4. Reply

  Wat gaaf gedaan!

 5. Reply

  Wauw, wat heb jij een talent zeg! Hoe gaaf!

 6. Reply

  Super gemaakt! Ik heb al 2 eerdere nail arts gemaakt met thema disney… Maar ik kan me nu echt nog geen bedenken! Hmmmmmmm πŸ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge