[PBNC] Week 3 Pasen/Lente – Velvet Easter

Inmiddels is het week 3 van de nailart challenge en deze week is het thema Lente/pasen. Dat vraagt om pastelkleuren!Ik weet niet precies hoe deze nailart genoemd wordt, maar het lijkt op wolkjes. Pastelwolkjes.

Ze zien er zo simpel uit, maar zijn eigenlijk nog best moeilijk om te maken. Ik vond het het makkelijkste om te werken met het nagellakkwastje zelf, maar om daarmee mooie ronde vormen te maken is best tricky. Ik heb mijn pink dan ook 4 keer opnieuw gedaan, maar het werd er niet beter op.

Ik gebruikte voor deze nailart de volgende lakken:
* Illamasqua Jo’mina
* Essence That’s What I Mint
* Essence Destination Sunshine
* China Glaze Dance Baby

Uit de uitverkoopbakken plukte ik deze volumizing lash powder. Niet omdat ik langere wimpers wilde, maar omdat ik gezien heb dat iemand dit als flocking powder gebruikte. Dat wilde ik wel eens uitproberen. Volgens mij zit deze powder nog in het assortiment, dus waarom het in de uitverkoopbakken lag is mij een raadsel. Mja beter voor mijn portomonnee.

Bij Pasen denk ik onder andere aan kuikentjes en konijntjes. De witte haartjes deden me daar wel aan denken.

Ik had nog extra peachy en lichtblauwe wolkjes gemaakt. Als je goed kijkt zie je ze door de haartjes heen. Ik heb overgens meerdere lagen sneldrogende topcoat gebruikt tijdens het nailarten om de wolkjes zo glad mogelijk te krijgen. Ik heb voor de lash powder ook gewoon een laagje sneldrogende topcoat gebruikt. Je ziet de onderliggende kleur er dus gewoon doorheen.

Heb jij al wel eens flocking powder gebruikt? Wat vind jij ervan?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind de nailart zonder flocking powder mooier. De kleuren vormen samen een hele mooie combi:-) leuk dat je de kleuren ook verschillend hebt aangebracht! Een hele geslaagde nailart!:-)

 2. Reply

  Ik vond de nailart ook veel mooier zonder dat flockingpowder … je hebt mooie kleurtjes lak gebruikt !

 3. Reply

  gaaf effect πŸ˜€ ik vind beide wel mooi, met en zonder dat fluff :3

 4. Reply

  Wat een mooie combi qua kleuren, helemaal klaar voor de Pasen!

 5. Reply

  Door de haartjes zie je het design niet zo goed meer, vind ik wel jammer! Maar snap je idee erachter, mooie mani!

 6. Reply

  Wat apart! Heel erg leuk! Perfect voor Pasen πŸ™‚

 7. Reply

  Met de poeder vind ik het niet zo mooi, maar zonder is het echt super schattig! Lieve kleurencombinatie.

 8. Reply

  Wat leuk die kleuren wolkjes! Echt een lente gevoel!
  Ik heb dezelfde flocking powder en vond het wel grappig alleen werkte het niet met mijn lenzen…

 9. Reply

  Wauw super super leuk!

 10. Reply

  Hmm om eerlijk te zijn vind ik het fluffy niet zo, misschien als het 1 kleurtje was geweest dat het nog wel grappig was hihi

 11. Reply

  Vrolijke kleurtjes, voorjaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge