[PBNC] Week 2 Kledingstuk – Nike Air Max

Vorige week konden jullie mijn Phantom of the Opera nailart zien. Deze week is het de beurt aan kledingstuk. Hier hoefde ik een stukje minder lang over na te denken. Ik heb al iets laten zien op instagram, maar dan nu hier met betere foto’s.

Ik zal eerst mijn inspiratiebron laten zien. Mijn broertje kwam laatst thuis met zn vriendin en ze hadden beide dezelfde schoenen gekocht. Of moet ik sneakers zeggen? Nike Air Max met grijs/witte panterprint. Vond ze zelf wel uitermate geschikt voor inspiratie voor een nailart. Ook nog even een shoutout naar Roos. Beterschap meis!

Ik heb op elke nagel een ander ‘stukje’ van de sneaker geprobeerd na te maken. Tijdens het nailarten werd me pijnlijk duidelijk dat ik dringend toe ben aan een nieuwe witte nagellak. De witte lak die ik graag gebruik was echt enorm stroperig aan het worden en de andere witte lak die ik heb is way te sheer. 4 laagjes is echt te veel voor een nailart basis.

Daarna kwam een tweede challenge. Een grijze lak! Ik heb er twee P2 elegant en Essence Greyt To Be Here, maar beide hebben roze shimmer. Ja dat past dus niet. Gelukkig had ik laatst bij de action een grijze max nagellak genaamd ‘metal’ in mn mandje gemikt. Mijn redder!

Ik heb dus eerst mijn nagels wit gelakt, ben toen bij twee nagels aan de slag gegaan met tape. Eerst wat minder plakkerig maken door het op mn huid te deppen, daarna op mijn nagel te plaatsen zoals ik wilde, de lak aanbrengen en een beetje te laten drogen en dan de tape verwijderen. Met een dottingtool en witte lak maakte ik panterprint.

Polished Beauties Nailart Challenge
Week 1 – Film – Phantom of the Opera

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gaaf gedaan πŸ˜€

 2. Reply

  Dit heb je echt super leuk gedaan!

 3. Reply

  Ziet er gaaf uit πŸ™‚

 4. Reply

  Toch zijn ze erg leuk geworden!! Een goedkope goede tip over witte lak! Die van Fogan kost €0,99 en is dekkend in 2 laagjes! Ik ga er maar weer eens voor zitten morgen πŸ˜›

 5. Reply

  Wat gaaf dit moet je vaker doen πŸ˜€

 6. Reply

  Ik vind het heel erg leuk gedaan πŸ™‚

 7. Reply

  waar kan je die air max kopen of het liefst bestellen?

 8. Reply

  waar heeft hij die schoenen gekocht ?.

 9. Reply

  Mag ik vragen waar u ze heeft gekocht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge