[PBNC] Week 1 Films – Phantom of the Opera

In Oktober deed ik al de 31 Day Nailart Challenge. Het leek me leuk om weer een challenge te doen, mja welke? Toen heb ik met een aantal andere bloggers zelf een challenge opgesteld. Dit keer niet dagelijks een nailart, maar 1x per week en dat 8 weken lang. Vandaag begin ik met het thema ‘film’.

Sommige van jullie hadden het op instagram en twitter al goed geraden! Ik had inderdaad The Phantom Of The Opera als inspiratie gebruikt. Ik heb die film al wel een aantal keer gezien. Met schaamte geef ik toe dat ik pas tijdens het zoeken naar onderstaande foto erachter kwam dat het Gerard Butler is. Om eerlijk te zijn kijk ik liever de opname van TPOTO in The Royal Albert Hall uit 2009 met Ramin Karimloo, Sierra Boggess en Hadley Fraser. Ik ben echt verlieds op Sierra dr stem. Maar het thema was Film, dus ik heb de film nog een keer gekeken onder het nailarten.


Dit is de eerste nailart waarbij ik gebruik heb gemaakt van acrylverf. Ik weet niet waarom ik er niet eerder aan ben begonnen, want het werkt eigenlijk supermakkelijk. En als het mislukt, even je vinger onder de kraan en je kan opnieuw beginnen. Hoef je niet weer bij de basecoat te beginnen. Hieronder dus een tutorial van hoe ik de roosjes gemaakt heb. Verder heb ik qua nagellak alleen Max Black gebruikt. Een zwarte lak die met 1 laagje dekt.

Het meeste spreekt wel voor zich.
2. Doe een druppeltje rood en een druppeltje wit op een blaadje.
3 en 4. Met een dottingtool pak je een kloddertje en maakt daarmee twee rode stipjes onder elkaar. Ik heb 2x 2 stipjes op mn duim gezet, maar op mn andere nagels heb ik dit 3x 2 stipjes op mn nagels gezet.
5. Vervolgens veeg je je dottingtool af, zet je er haaks 2 witte stipjes bij. Veeg je weer je dottingtool af en ga je in de verf een paar rondjes draaien.

7. Daarna pak je een kwastje en wat groene verf en maak je blaadjes. Ik heb een wat groter kwastje gepakt en het kwastje in het geheel gebruikt om de blaadjes te maken.
9. Daarna mengde ik wat van de groene verf met wit en maakte ik wat nerfjes.
11. Vergeet vooral je topcoat niet! Want anders was je je handen en dan is je nailart weg. Niet zo handig.

Volgens mij ben ik met deze ronde een van de eerste die nailart online zet, maar deze meiden doen ook mee met de Polishes Beauties Nailart Challenge!
Claudia – www.nailingthis.com
Helen – www.beautyill.nl
Renée – www.alazybeauty.wordpress.com
Sande – www.sandenova.blogspot.nl
Wendy www.MissPinkyNails.nl

More about Lin

Comments

 1. Reply

  yay! ik had ‘t goed XD
  super gaaf gedaan met die roosjes!

 2. Reply

  Erg mooie nail-art en duidelijke tutorial, thanks 🙂 ik vroeg me altijd af hoe je zulke roosjes maakt.

 3. Reply

  Oeh super gaaf lijkt er goed op!

 4. Reply

  De mijne komt vrijdag! Deze is wel erg goed gelukt!

 5. Reply

  Wow, heel erg mooi gedaan meid!

 6. Reply

  Ik heb al je nailarts bekeken, en ik vind de één nog mooier dan de ander, wat ontzettend knap! Dit is wel een van mijn favorieten denk ik;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge