Pandora – Zoetwaterparel Oorbellen

Ik dacht dat pandora alleen bedels maakte voor charmbracelets. Nope, I was wrong. Daar zijn ze bekend mee geworden, maar Pandora maakt ook nog allerlei andere sieraden. Ik liet mijn oogje vallen op een paar mooie oorbellen die ik vandaag aan jullie laat zien.In het pakje zaten een aantal boekjes, een tasje en een klein wit doosje met daarin de oorbellen. In de boekjes staat hun assortiment, dus die ga ik nog een keer op mijn gemak doorbladeren om te kijken naar nog meer leuks.

In het doosje zaten de oorbellen in een plastic zakje en dan nog eens in crêpepapier. Ik ben zelf niet zo dol op zo’n manier van verpakken. Had het tasje lekker weggelaten en de oorbellen mooi in watten in een doosje gedaan. Ik weet niet of dat nu  nog zo is, maar ik heb een aantal van die plastic doosjes van Lucardi, dus zo duur kunnen die doosjes niet zijn. Willen ze nu dat ik de oorbellen in dit witte doosje bewaar? Dat is echt mijn minpunt van de bestelling.

Verder ben ik wel helemaal verliefd op de oorbellen. Ik vind de oorbellen echt prachtig. Een kleine zirconia met daaromheen versiersels en dan daaraan een mooie roze zoetwaterparel. Ik vind het heel chiq en vrouwlijk. Ik vroeg jullie op instagram welke oorbellen jullie zouden kiezen, want ik kon in eerste instantie niet zo goed kiezen tussen deze en een paar oorbellen van Swarovski, maar gezien dat zo ongeveer gelijk opging besloot ik toch te gaan voor de oorbellen die het beste bij mij zouden passen. Toen ik ging bestellen bleek het andere paar overigens ook uitverkocht te zijn.

De pareltjes kunnen wel iets bewegen, maar dat voel je bijna niet. Ik droeg de oorbellen trouwens ook naar het Inglot Event.

Ben jij benieuwd geworden naar Pandora sieraden? Neem dan hier een kijkje! Deze oorbellen kan je hier vinden en kosten €49,-. Verzending boven besteding van €50,- is gratis. Anders kost verzenden €1,95, wat nogsteeds erg goed betaalbaar is. De webshop verkoopt trouwens nog veel meer merken naast Pandora en Swarovski.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, wat een pareltjes!

 2. Reply

  Wat zijn ze mooi!!

 3. Reply

  Wauw, heel mooie oorbellen!
  Ik heb ook armbanden met zoetwaterpareltjes en ik ben daar echt dol op 🙂

 4. Reply

  oeh classy en erg pretty!

 5. Reply

  Wauw! Ik wist niet Pandora oorbellen had, maar deze zijn echt heel mooi.

 6. Reply

  Heel erg mooi!

 7. Reply

  Wat een prachtige oorbellen!

 8. Reply

  Leuke oorbellen! Ziet er chique uit. Die bedeltjes van Pandora vind ik altijd al erg mooi dus ben benieuwd naar de sieraden. Snel maar weer eens snuffelen in de winkel haha

 9. Reply

  very pretty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge