P2 Sand Style – Lovesome

Vandaag heb ik de eerste van de zes Sand Style lakken van P2 voor jullie. OPI kwam met liquid sand lakken in de Mariah Carey collectie en vele merken volgden. Om eerlijk te zijn spraken de kleuren van OPI me niet zo aan, maar gelukkig komen die met meer kleuren. De lakken van P2 spraken me qua kleur al een heel stuk meer aan. Vandaag de framboosrode lak die Lovesome heet.Als je de lak in het flesje ziet, zie je vooral heeeel veel gouden shimmer. Als je lakt voel je niet echt ‘zandkorreltjes’. In het begin van het aanbrengen lijkt het eigenlijk ook een normale lak. Het heeft een paar minuutjes nodig om op te drogen en dan zie je duidelijkΒ reliΓ«f.

De lak heeft gelukkig maar 2 laagjes nodig om te dekken en droogt al vrij snel. Gelukkig maar, want ik zou hier echt geen topcoat overheen willen doen. Na het eerste laagje zou ik alleen wel wat langer wachten voor je het tweede laagje aanbrengt. Ik heb het idee dat als het eerste laagje nog niet droog is het twee keer zo lang duurt voordat het tweede laagje dan ook droog is.


Ik vind het zo jammer dat P2 niet in Nederland te koop is. Als je de kans hebt om in Duitsland te shoppen zou ik deze zeker meenemen! Ik vind het zulke leuke nagellakken en ze kosten maar €1,95 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig lakje!

 2. Reply

  Mooie kleur!

 3. Reply

  echt gorgeous πŸ˜€

 4. Reply

  Hij is zo mooi! Heb zelf de licht roze ^^ Maar vind zulke lakjes van Kiko ook erg mooi.

 5. Reply

  Lovesome is echt super mooi ^^

 6. Reply

  Prachtig!! En dankzij jou heb ik haar Γ³Γ³k <3

 7. Reply

  Ik vind ‘m wel leuk! En echt balen dat P2 niet in Nederland te koop is inderdaad (en ik ver van de Duitse grens woon), anders had ik er al wel een paar ingeslagen!

 8. Reply

  Waaaauww deze vind ik echt heel erg mooi! πŸ™‚ Soort warmere, diepere versie van OPI Jinx πŸ™‚

 9. Reply

  Mooie kleur, leuk effect!
  Helaas woon ik ook niet zo dichtbij de grens πŸ™

 10. Reply

  Oooh mooi!!

 11. Reply

  Wow, die ziet er heel erg mooi uit!

 12. Reply

  Ze zijn zooooo ongelovelijk moooooooooooooooooooi! <3

 13. Reply

  wauw wauw wauw wat een mooie!!

 14. Reply

  Erg leuk en speels effect! Is dit soort nagellak moeilijker om van je nagels af te krijgen?

  1. Reply

   Ik vind het wel meevallen met remover met aceton, maar het is eventjes laten inweken en daarna handen wassen omdat je onder de glitters zit. Je kan ook een peel off basecoat gebruiken!

 15. Reply

  Hij is heel erg mooi πŸ™‚ I like!

 16. Reply

  […] je swatches van de andere p2 lakken zien? Klik dan hier: P2 Sand Style – Lovesome P2 Sand Style – Confidential P2 Sand Style – Illegal P2 Sand Style – […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge