P2 Sand Style – Happy & Lucky

P2 is een superleuk merk dat snel meegaat met trends. Leather, Sand, Matte, Glitter, Satin finishes. Ze vernieuwen hun assortiment regelmatig net als Catrice en Essence, maar het grote nadeel is dat ze niet in Nederland verkopen. Hun lakken zijn in een hoop kleuren te krijgen. De vorige keer dat ik in Duitsland was nam ik twee nieuwe sand style lakken mee.Happy is een beetje een zeegroene lak. Ik vind het een lastige kleur om te omschrijven. Het is geen grasgroen. Het bevat best wat blauw maar is ook niet turkooise. De lak dekt goed en dit zijn twee laagjes. Door de grote zilverkleurige glitters die erin zitten lakt het was lastiger. Het kwastje waaiert een beetje uit omdat de glitters tussen de haartjes zitten.


Lucky heeft precies dezelfde formule. Blauw, die naar paars en grijs neigt, met een hoop zilverkleurige glitters; groot en klein. Ook deze dekt goed in twee laagjes, maar dat doen alle P2 sand style lakken wel. Ik vind de grote zilverkleurige glitters bij deze twee lakken.. nja ik weet niet.. eigenlijk niet zo mooi. Misschien komt het omdat ik al een hele tijd geen sand lakken heb gedragen.


Mocht je benieuwd zijn naar eerdere sand style lakken. Eerst kwamen er 6 kleuren (conficential, adorable, seductive, illegal, lovesome en strict) en daarna kwamen er nog eens 5 bij (pretty, lovely, opulent, precious en classy). Vorig jaar kwamen er nog eens twee keer twee lakken bij. Eerst joyful en en dreamy en nu dus happy en lucky.

Sand Style – Confidential Sand Style – Adorable Sand Style – Seductive
Sand Style – Illegal Sand Style – Lovesome Sand Style – Strict
Pretty Lovely Opulent
Classy Precious Dreamy
Joyful

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Lucky kocht ik laatst ook, ik baal dat ik Happy niet heb meegenomen…
  Mandy recently posted…Essence Like An Unforgetable Kiss Duo BlushMy Profile

 2. Reply

  Ik vind het twee hele mooie kleuren!
  Manon recently posted…Big Bazaar: O.P.I Nagellakken [deel 1]My Profile

 3. Reply

  Ik vind Happy erg mooi! Zelf heb ik ook een roze en rode variant, die zijn ook wauw! πŸ™‚
  Mirjam recently posted…Essence Studio Nail Polish Corrector PenMy Profile

 4. Reply

  Oeh, wat een prachtige lakjes πŸ™‚
  Beau recently posted…My life in Pictures – #13My Profile

 5. Reply

  Beide kleuren zijn heel mooi!
  Volgens mij heb ik de laatste keer wel de groene meegenomen, maar de blauwe niet. Zonde, want ze zijn prachtig.
  Jessica recently posted…Beautystash in aantallenMy Profile

 6. Reply

  Echt super mooie lakjes. Ik ben zo verliefd op de kleuren alleen ben ik niet zo’n fan van de finish.
  Nicole recently posted…The Body Shop Born LippyMy Profile

 7. Reply

  Ik heb er 2, ik ben verliefd op die lakjes! Echt geweldig!
  Eilish (artisticstateofmind) recently posted…Beauty Γ’Β™Β₯ 350 MATTador | Catrice lipstickMy Profile

 8. Reply

  Wauw, wat een prachtige lakken! Vooral Happy is heel erg mooi πŸ™‚
  Ilona recently posted…LOTW | Sleek, Primark, Action & SaffronMy Profile

 9. Reply

  Ik had het in het flesje eigenlijk niet verwacht, maar ik vind de groene geweldig mooi op je nagels…
  Petra recently posted…Colgate max white One Optic…My Profile

 10. Reply

  Wat een prachtige lakjes! Ik heb er ook een aantal van, ze zijn echt heel mooi!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Weekendje Assen – Royal SuiteMy Profile

 11. Reply

  Wat mooi! Ik hoop dat die sand trend nog even doorgaat πŸ™‚

 12. Reply

  gorgeous lakjes πŸ˜€
  femketje recently posted…FOTD 19/2; Orange & Pink.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge