P2 Sand Style – Confidential

Van de 6 Sand Style lakken die ik heb van P2 vind ik deze het mooiste er in het flesje uitzien. Deze heeft gekleurde zandglitter erin zitten. In de winkel dacht ik dat deze donkergrijs was, maar dit is een blauwe lak!


Deze lak heeft mij echt verrast! Ik had in eerste instantie het idee dat ik voor de roze lakken zou gaan en in de winkel wel zou kijken of ik ze alle 6 zou meenemen. In de winkel dacht ik dat dit een donkergrijze lak was met heel veel glitter en was wel heel  benieuwd. Pas toen ik de lak ging swatchen zag ik dat het donkerblauw was.

De sand style lakken dekken redelijk goed. Twee dunne laagjes is voldoende. De lakken drogen ook vrij snel. Als je blijft kijken zie je het opdrogen en de ‘zandglitters’ verschijnen. Als je goed kijkt zie je paarse, gouden, groene en blauwe glitters. Ik heb een aantal foto’s in de zon gemaakt en ook nog een paar in de schaduw. De laatste twee zijn in de schaduw.Wat vinden jullie van de Liquid Sand lakken in het algemeen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw wat een prachtig lakje! Ik wil, nee ik moet naar de DM!

 2. Reply

  Wauw deze is echt prachtig! <3

 3. Reply

  Mooi lakje!

 4. Reply

  Die is zó gaaf! Ik zou ‘m supergraag aan mijn stash willen toevoegen! Helaas is Duitsland niet om de hoek…:-(

 5. Reply

  Woah! Die is echt super mooi :3

 6. Reply

  Ziet er mooi uit!

 7. Reply

  Oef wauw wat is hij mooi!

 8. Reply

  Ja, ook deze is prachtig!

 9. Reply

  Wow, echt heel erg mooi!

 10. Reply

  Prachtig! <3

 11. Reply

  Wat een mooie kleur heeft deze 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge