P2 – Pure Color Lipsticks – Copacabana, La Croisette & Bondi Beach

In september kocht ik twee sheer glam lipsticks van P2. Meer labello’s met een kleurtje en die vond ik toen enorm fijn. Toch begon het te kriebelen. Ik had een tijd voor het schap gestaan, van alles geswatched, maar waarom had ik geen gepigmenteerdere lipsticks meegenomen? Daar moest ik deze keer verandering in brengen!


Ik koos drie kleuren. 059 Copacabana, 104 La Croisette en 105 Bondi Beach. Het stickertje onderop komt niet helemaal overeen met de kleur van de lipsticks, maar geeft wel een indicatie. Al is Copacabana niet rood zoals op het stickertje, maar eigenlijk peach.

De lipsticks kosten โ‚ฌ1,95 per stuk en ik moet zeggen dat ze enorm mooi zijn voor die prijs. De hulzen van de pure color lijn zijn zilver (in plaats van rood) en zien er strak uit. De doppen lopen breder uit en zijn schuin afgesneden. Ik vind het wel een leuk effect geven, maar nadeel is, dat als ze bij elkaar in een la liggen, ze niet recht naast elkaar kunnen liggen. De lipsticks zijn schuin afgesneden en hebben ‘P2’ erin gedrukt, en vind ik wel een leuke extra.


En dan de swatches! Pure color is gelukkig een juiste benaming. Er komt een hoop kleur vanaf. De lipsticks zijn wel zacht, maar niet te zacht. Ze smeren makkelijk en je hoeft de lipstick maar een keer aan te brengen voor een dekkend resultaat. Ze zijn niet mega long lasting, maar dragen wel heel fijn. De lipstick gaat een beetje in de lijntjes zitten en na een maaltijd zal je het opnieuw moeten aanbrengen. De lipsticks zijn redelijk schuin afgesneden, maar door het bovenste randje (geen puntje) kan je mooi langs de randjes aanbrengen.

Links in de schaduw en rechts in de zon in dezelfde volgorde als op de foto’s hierboven; 059 Copacabana, 104 La Croisette en 105 Bondi Beach. Ik weet niet zeker of ik Copacabana zo mooi vind staan, maar La Croisette vind ik echt onwijs mooi. Voor een girly look vind ik Bondi Beach wel heel leuk.

Voor โ‚ฌ1,95 vind ik de lipstick echt enorm leuk en fijn. Zo jammer dat P2 niet in nederland verkrijgbaar is, maar als je eens naar Duitsland gaat. Echte budgettoppers!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Voor 1,95 zulke mooie lipsticks, wow! Inderdaad jammer dat p2 hier niet verkrijgbaar is ๐Ÿ™

 2. Reply

  Hele mooie kleurtjes!

 3. Reply

  Mooie kleurtjes! Ze staan je goed ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  Wat een prachtige kleurtjes! P2 moet echt naar Nederland komen! Ik heb namelijk een te lange wishlist voor het merk haha

 5. Reply

  love de derde tint ๐Ÿ˜€

 6. Reply

  Oooeh die roze is leuk!! Staat ook net niet te girly/barbie.

 7. Reply

  Ah wauw wat zijn ze prachtig. Prachtige pigmentatie, wauw.

 8. Reply

  Wat een mooie kleuren! Die roze staat je erg mooi.

 9. Reply

  Mooie kleurtjes!

  โ™ฅ

 10. Reply

  Mooie kleurtjes, vooral de middelste staat je echt goed!

 11. Reply

  Ik vind de middelste de mooiste kleur voor jou! ๐Ÿ™‚
  Liefs

 12. Reply

  wauw wat een gave kleur komt daar vanaf, dacht eerst dat ze sheer zouden zijn, vooral de middelste kleur vind ik je goed staan!

 13. Reply

  Mooie kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge