P2 – Nieuwe Sand Style – Precious

Laatst gebruikte ik deze lak in twee nailarts en daardoor realiseerde ik me dat ik de swatches van deze lak nog niet online had gezet. Een supermooie gouden liquid sand. Niet helemaal uniek meer, gezien OPI Honey Ryder heeft, Gosh heeft Frosted Gold en P2 heeft Precious.De laatste dus van de vijf nieuwste sand style lakken. Daarmee zijn er in totaal 11 sand style lakken, waarvan je de swatches allemaal op mijn blog kan terug vinden.

Gelukkig is deze sand style precies hetzelfde als de andere 10. Ik bedoel qua kwaliteit. Deze is goudkleurig, Pretty is rosegoudkleurig (waar rimmel aurora me aan doet denken). De lak droogt net zo snel en dekt net zo mooi. Twee laagjes is voldoende en de lak droogt vlot. Ik denk dat je met een minuut of 15 wel de deur uit kan.


Ook heb ik Precious vergeleken met Frosted Gold van Gosh. Het is maar goed dat ik aantekeningen gemaakt heb, want anders wist ik niet welke lak ik op welke nagel zat. Ik heb het er even bij geschreven. De swatches van Frosted Gold kan je hier bekijken. Zie jij het verschil?

De nailarts die ik met deze Precious maakte:
Sinterklaasgradient || 2e Advent Nailart


Classy || Pretty || Lovely || Opulent

De P2 sand style lakken kosten in Duitsland €1,95. Bij Enchantra kost deze €3,95. Beter verkrijgbaar is de Gosh lak, maar deze kost wel €6,99. Heb jij al zo’n gouden lak? Naar mijn mening een topper voor de kerstdagen!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gorgeous! πŸ˜€

 2. Reply

  Heel erg mooi!! Ik heb een zilvergrijze sand lak van P2 voor de feestdagen.

 3. Reply

  Super mooi! Ik heb Frosted Gold en vind ‘m prachtig voor de feestdagen!

 4. Reply

  So georgous! Ik vind het echt mooi voor de feestdagen.

 5. Reply

  Heel mooi! Ik heb ook het P2 lakje

 6. Reply

  Prachtige lak! Deze is echt perfect voor tijdens de feestdagen.

 7. Reply

  Ah erg mooi! Die goudkleurige lakjes vind ik toch steeds mooier haha.

 8. Reply

  Als ik het lakje zo zie baal ik echt dat ik deze zelf niet heb aangeschaft. Wat een prachtige kleur, erg mooi en helemaal in de kerst sferen.

 9. Reply

  Erg mooi! πŸ™‚

 10. Reply

  Je ziet helemaal geen verschil met de lak van Gosh! Scheelt wel dat ik die van P2 dan van mijn lijstje kan schrappen πŸ˜‰

 11. Reply

  Mooie lak hoor!

 12. Reply

  Mooie swatch! Een tip voor de meiden die niet in Duitsland komen en niet al te veel voor zo’n lakje wil betalen: de Rimmel Space Dust collectie is bijna precies hetzelfde! Ook heeft Rimmel vaak 1+1 acties, dus uiteindelijk heb je ze voor bijna hetzelfde geld. πŸ™‚

 13. Reply

  Het is een hele mooi lak, al ben ik geen fan van sandstyle lakken.
  Je ziet totaal,geen verschil met die van Gosh….dat is wel heel bijzonder.

 14. Reply

  Ah bedankt voor de vergelijking! Ik vroeg me al af in hoeverre deze twee op elkaar leken. Nu ga ik zeker weten voor die van P2 πŸ™‚

 15. Reply

  Hij is zooo pretty! Ik hoop dat ik deze kan vinden in duitsland, ik ga deze week en deze staat op mijn koop-lijstje πŸ™‚

 16. Reply

  Echt een mooi kerst lakje!

 17. Reply

  oeh die lijken bijna identiek! Mooi want die van Gosh heb ik nog haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge