P2 – Nieuwe Sand Style – Opulent

P2 heeft nieuwe zandlakken en toen ik het hoorde stond ik te popelen om weer naar Duitsland te gaan. Ik plaatste laats op twitter nog veel meer nieuwe lakken die aan het assortiment toegevoegd zijn. Ik wil nogsteeds enorm graag naar Duitsland, maar met mijn gezondheid op het moment en omdat we (nog) geen eigen auto hebben, gaat dat nu even niet lukken. Gelukkig was er een andere mogelijkheid om er aan te komen.


Opulent is een woord wat ik nog niet kende en heb het daarom opgezocht. Het betekend zoiets als luxurieus, rijk(dom), in overvloed, weelderig.

Ik had gehoopt dat de lak groener zou zijn. Het is meer een zwarte, of enorm donkergroene lak met daarin groene glitters. En het zijn nog duochrome glitters ook. Ze zijn voornamelijk groen, maar zoals je op de bovenstaande foto ziet zijn ze soms ook blauw.

De P2 sand style lakken lakken fijn voor zandlakken. Zandlakken lakken iets anders dan normale lakken. Omdat je de zanddeeltjes hebt, moet je die wel een beetje plaatsen op je nagels. De lak kan je zien opdrogen. Dat vind ik zelf leuk om te zien. De lakken dekken met twee laagjes. En twee laagjes zijn meer dan voldoende. Als je er meer laagjes overheen doet wordt het minder mooi. Stiekem had ik gehoopt dat de lak lichter zou zijn, meer zoals op de dop.

P2 is een Duits merk en als je niet naar Duitsland kan -net zoals ik-, kan je ook bij Enchantra bestellen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  holy freaking moly πŸ˜€ die is amazingly gorgeous

 2. Reply

  Eigenlijk ben ik niet zo weg van de kleur groen, maar vind hem wel leuk!

 3. Reply

  Een kleur als deze heb ik toch liever smooth en shiny! In het flesje is ie prachtig.

 4. Reply

  Vond het gister in het flesje echt een gave kleur, nu nog meer! Deze staat nu op nummero 1 om gehaald te worden haha!

 5. Reply

  Ooh vind het wel een onwijs mooi lakje! Niet echt zo groen als het flesje, maar met die shimmer wel erg gaaf.

 6. Reply

  Mij valt ie nu juist tegen. (heb de andere comments net gelezen) Ik mis het groene, vind hem te donker…. Wel jammer, keek hier naar uit!

 7. Reply

  Ik vind het een prachtige kleur!! Wauw!!!!!

 8. Reply

  Opzich een super mooie kleur!

 9. Reply

  WAUW! Wat een plaatje;-)

 10. Reply

  Ben niet zo van groene lakken, maar zo vind ik het erg mooi

 11. Reply

  Wat een apart en mooi lakje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge