P2 – Lost In Glitter – Go Crazy!

Mijn eerste swatches in groter formaat! Het eerste lakje wat ik vorige week in duitsland kocht. Tevens de glitterlak van P2 die ik dubbel kocht en waar je kans op maakt in mijn lopende winactie!

Go Crazy is een roze glitterlak. Met een fuchsiakleurige jelly basis en zilvere en paarse glitter. De glitter zit er in drie formaten in. 2 verschillende grootte zilvere glitter en kleine paarse glitter. Door de paarse glitter heeft de lak meer diepte.

De lak heeft op de foto’s twee laagjes. De lak dekt niet compleet omdat het jelly is, maar door de glitter valt het helemaal niet op. Omdat het jelly is lijken sommige zilveren glitters roze vanwege het tweede laagje.

En dan de houdbaarheid. Door de glitter blijft de lak een beetje ruw aanvoelen. Dit probeerde ik te verhelpen met een topcoat. Nou weet ik niet of het aan de topcoat lag, maar op de tweede dag lieten gewoon hele ‘nagels’ los. Ik heb er geen foto van, maar als ik bleef haken, kwam de nagellak mee. No guesta.

De glitterlakken uit de Lost in Glitter collectie kosten €2,49.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ooooooooow wat een gaaf lakje !!!

 2. Reply

  Glitter all over the place! Prachtig kleurtje!

 3. Reply

  Wow wat een gave kleur!!

 4. Reply

  Jeetje wat een mooie kleur is dit zeg. Ik was afgelopen week in Duitsland en ik heb deze niet gekocht omdat ik dacht dat de glitters er toch maar half op zaten. Dit heb je tegenwoordig met erg veel lakken en dan zijn je nagels niet helemaal bedekt met glitters, ik heb spijt dat ik deze niet heb meegenomen haha.

 5. Reply

  holy moly die is gaaf πŸ˜€

 6. Reply

  Prachtig kleurtje!

 7. Reply

  Wow super mooi lakje

 8. Reply

  Heel mooi glitter lakje ^^

 9. Reply

  Het ziet er geweldig uit, jammer dat het los laat.

 10. Reply

  Hai Lin, dat loslaten kwam inderdaad door de topcoat. Sommige merken lijken elkaar te ‘bijten’.Zo wou ik een keer A England, dat al een paar dagen zat, opleuken met iets van Sally Hansen. Die wou daarop maar niet drogen, en na 45 min kon ik beide met mijn duim van mijn nagel vegen! Weird maar waar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge