P2 – Color Victim – So Cool

P2 vind ik een superleuk budget merk met als groot nadeel dat het niet in Nederland verkocht wordt. Hier en daar hebben webshops wel de Sand Style lakken in het assortiment, maar schappen van P2 zijn niet te vinden. Daarvoor moet je naar duitsland. De vorige keer dat ik in Duitsland was, was begin dit jaar en tot mijn grote verbazing had ik daarvan nog niet alle lakken geswatched.


So Cool is een donkerblauwe metallic lak die ik niet kon laten liggen. Ik vind dit echt zo’n kleur voor auto’s op een of andere manier. Een rijke, diepblauwe kleur. De lak lakt een beetje streperig, maar dit is maar minimaal. De lak lijkt streperiger vanwege de microshimmer die erin zit. Over de dekking ben ik goed te spreken gezien dit twee laagjes zijn. Zoals met elke blauwe lak moet je er een basecoat onder dragen om verkleuring te voorkomen.

P2 lak kost als ik het me goed herinner €1,49 en je moet er helaas voor naar Duitsland.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hij ziet er echt mooi uit!

 2. Reply

  Ooooh mooi! Ik vind P2 ook een erg fijn merk, vooral voor nagellak.

 3. Reply

  Wauw, geweldige kleur blauw zeg!

 4. Reply

  Wat een mooie kleur dit!

 5. Reply

  gorgeous blauwe tint πŸ˜€

 6. Reply

  Deze heb ik ook, echt een super mooie lak. Hoop echt dat P2 ooit nog eens hier verkocht gaat worden

 7. Reply

  Wat een prachtige kleur is dit!

 8. Reply

  ohh wow dit kleurtje is prachtig, echt iets voor mij

 9. Reply

  Mooie blauwe kleur. hij lijkt een beetje op een china glaze lakje die ik heb

 10. Reply

  wow amazing kleur! ik hou van dit soort kleuren blauw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge