P2 Charming Secret

Een van de leuke dingen aan shoppen in Duitsland is een P2 schap bij de DM. Het is een heel fijn budgetmerk, maar jammer genoeg alleen in Duitsland verkrijgbaar. Ik als nagellakfan ben ik ook fan van P2 en dit is nu mijn derde P2 lakje. Het heet 070 Charming Secret en is van de Last Forever collectie.

De meeste lichtroze lakjes zijn vrij sheer, maar deze gelukkig niet. Dit zijn twee laagjes en dekt goed. Helaas duurde het vrij lang voor deze droog was, dus heb ik Essence dry drops gebruikt. Pas na 3 dagen kreeg ik last van tipwear en een dag later kreeg ik ook chips.


Q: Heb jij nagellak van P2?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Helemaal mijn smaak ^^, Ik heb deze nog niet in mijn collectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge