Outfits || 10x Lady Gaga

Laatst zag ik twee outfits van Lady Gaga die ik mooi vond. En dat gebeurt niet vaak. Meestal kiest ze tussen naakt of raar. En soms een rare outfit die praktisch waarin ze praktisch naakt is. Ik ben aan het zoeken geslagen en koos 10 outfits uit van Stephanie die ik mooi vind.

 

Bij de Golden Globes Afterparty afgelopen jaar en ik vind het een van de weinige mooie jurken die ik er zag. Ik vind het eigenlijk wel mooi dat ze wat is aangekomen. Hoge gouden hakken, een prachtig korset (waar je helaas weinig van ziet) en een asymetrische juk met parelmoer glans. Oh en dr mooie lange blonde haren en neutrale makeup niet vergeten.

Laatst met Donatella Versace bij de nieuwe Atelier Versace Paris Show. De jurk heeft een beetje een heks vibe, maar ik vind het stiekem wel heel mooi.Allemaal verschillende stoffen, helemaal tot de grond, leuk dat het een sleep heeft en een capuchon met rhinestones. Misschien is dat gewoon mijn rare smaak, maar zoiets lijkt me ook wel leuk om te dragen.

Bij de LennonOno Grant For Peace Awards heb ik haar nog nooit zo ‘normaal’ gezien. Een beige jurk met roesjes, een leren jasje en een leuke hoed. De jurk komt tot de grond en uiteraard heeft ze eronder hakken met een plateauzool van 10cm. Ik vind haar makeup erg mooi.

Oud en Nieuw 2012 gaf ze op Times Square een opreden en ik vind de jurk erg feestelijk. Een lady gaga hoofdtooi, maar dat moet wel een beetje kunnen met Oud en Nieuw. De jurk doet me aan de jaren 20 denken en wederom killer heels.

Dit is een wat oudere foto (zomer 2011), maar ik vind het een mooie jurk. Er stonden een hoop fans buiten haar huis en die kwam ze begroeten.

Bij de AMA’s afgelopen jaar droeg ze een mooie strapless glitterjurk. Jennifer Lopez had de jurk net zo goed aan kunnen doen. Niets schreeuwt ‘gaga’ en dat vind ik wel leuk.

Ze had prima gepast in de jaren 70. Rode jumpsuit, gigantische bos haar, opvallende (schelpen)ketting en een mooie handtas erbij. Comfy kleding voor onderweg, want ze loopt hier net uit een hotel.

Met Donatella in Milaan. Het is een beetje een lindsay lohan jurk, maar het staat dr wel. Een hoop gouden en rode accenten (zoals dr lippen en nagels).

Ook deze outfit is al even geleden namelijk november 2011. Ook dit is als ze het hotel verlaat. Wederom een jumpsuit, maar nu in het oranje. Hier en daar de Gaga accenten zoals dr oorbellen, bril en paraplu.

En als laatste outfit een neon peplum jurkje. Een beetje een Marilyn Monroe vibe. Haar mooi opgestoken, parels, handschoentjes, zonnebril, gestifte lippen, witte hakken. Dit was tijdens de Monsterball Tour in Nieuw Zeeland waar ze fans ging begroeten.

Hoe zie jij Lady Gaga het liefst?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    love haar stijl πŸ˜€

  2. Reply

    Sommige heb ik zoiets van …okay….Maar er zitten echt leuke tussen, ze kan ook alles hebben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge