Outfit || White Flowers

Ik heb laatst met mijn moeder weer eens leuk kleding geshopt en eindelijk vond ik mijn bloemetjesbroek! In deze post zette ik al een aantal kledingstukken op een rijtje die me leuk leken, maar ik ben net iets te curvy voor H&M kleding. Ik heb helemaal geen gevoel voor fashion, maar ik weet wel heel goed welke kleding ik leuk en niet leuk vind. Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe broek.

Ik draag hier:
Broek van Steps
Shirtje van C&A
Jasje van Promiss
Glitterballerina’s

Het witte shirtje is van C&A, maar ik vond het echt heel leuk omdat de achterkant soort van gehaakt is. Jammer dat het niet aan de voorkant zit, maar zo aan de achterkant is ook leuk.

Hier heb ik verder nog mijn Michael Kors zonnebril op. Deze is overigens op sterkte. Ik had mijn zonnebril op omdat ik eigenlijk geen makeup op had. Dit omdat Helen (van beautyill) mij daarna geblinddoekt heeft opgemaakt, dus dat filmpje kunnen jullie nog verwachten! Verder zie je nog een close up van mijn favoriete ketting, mijn ballerina’s, het superleuke armbandje wat Helen voor mij meenam van vakantie, een close up van mijn broek en van mijn oorbellen. Helen maakte trouwens ook mijn outfitfoto’s!

Wat vinden jullie van zulke print?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  leukk!! lekker zomerss!

 2. Reply

  Leuke broek, je ziet er leuk uit πŸ™‚

 3. Reply

  Vrolijke outfit!

 4. Reply

  Leuke outfit, lekker zomers!
  Vind je broek echt heel leuk πŸ™‚

 5. Reply

  ik herkende dat C&A shirtje al πŸ˜€ staat je leuk!

 6. Reply

  Hele leuke outfit, die broek is mooi!
  liefs

 7. Reply

  Wat een leuke outfit- heerlijk zomers.

 8. Reply

  super leuke outfit vind de broek geweldig staan!

 9. Reply

  Leuke outfit! Vind de broek en de sieraden erg leuk

 10. Reply

  […] ouders en daar was het ook lekker weer. Met mijn moeder ben ik ook weer eens lekker gaan shoppen. Mijn nieuwe broek konden jullie gister al in een outfit zien. Ik heb nog meer zomerkleding gekocht. Ik paste een rokje wat ik supertof vond, maar uiteindelijk […]

 11. Reply

  mooi rug op je shirtje

 12. Reply

  I love the pants and bracelet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge