Outfit || Sunset On The Rocks

Op vakantie ben ik verliefd geworden op een rok. Gradient of ombre koraalkleurig. Ik wilde de rok gelijk aandoen en die avond zijn we nog naar een van mijn favoriete plekjes hier op Corsica geweest om de zonsondergang te bekijken. Ik ben niet zo van de outfits, maar vandaag een zomerse outfit!


In de vakantie is mijn haar een aantal tinten gebleekt. Ik heb blonde plukjes en mijn haar begint weer oranje uit te zien. Altijd het nadeel als je je haar een beetje rood verft en je op een zonvakantie gaat. Daarnaast zie je mijn twee grote vrienden van deze vakantie; een zonnehoedje en mijn Michael Kors zonnebril.

De rok kocht ik in Ajaccio. Ik heb geen idee hoe het winkeltje heette, maar ik moest de rok hebben toen ik die zag hangen. Ik zat nog te twijfelen of ik er niet te breed uit zou gaan zien, maar volgens mij maakt het niet zoveel uit. Ik ben sowieso wat voller. Ik moet nog een keer een bijpassende tailleriem zoeken, zodat de rok niet afzakt. Verder moet ik nog even kijken wat ik er nog meer bij aan kan. Ik had nu een wit topje eronder gedaan. Het was op vakantie ook ’s avonds nog wel boven de 25°C, dus iets zonder mouwen was wel fijn. Het was maar goed dat ik een wat langer topje had, want de rok is een beetje doorschijnend.

Excuus voor het matje op de foto. Ik vind het er toch iets minder uitzien, maar met mijn reumaheupen kan ik niet op de harde rotsen zitten.

Nog een souveniertje van de vakantie; dit leuke armbandje met een ‘oogje’. Op Corsica gaat de legende van l‘Oeuill De Saint Lucie de ronde. Het gaat over een non die haar ogen in de zee zou hebben gegooid en dat deze overal daarna aanspoelden. In het echt zijn het een soort schelpjes die ik al van kleins af aan verzamel. Dit is een vrij groot exemplaar die rond gevijld is, maar op het strand vind je ze in alle groten, vanaf een speldenkop en groter.

En dan de reden waarom ik dit zo’n mooi plekje vind. De zonsondergang is spectaculair. De golven slaan over de rotsen terwijl de zon langzaam in zee zakt. De hemel is mooi verlicht.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die rok staat je super goed! En wat een ontzettend mooie foto’s. Wauw.

 2. Reply

  love je maxi skirt 😀 staat je gorgeous die tint!

 3. Reply

  Wat een leuke foto’s! Hij staat je goed hoor!

 4. Reply

  Wat een mooie rok! Deze outfit staat je prachtig! Hele mooie foto`s!
  Liefs

 5. Reply

  Dat is wel een héél mooi plekje! :O En leuke rok haha, maar die laatste zonsondergang foto’s 😮

 6. Reply

  Prachtige rok, had ‘m op Instagram al voorbij zien komen. De kleur(en) is prachtig, staat je erg mooi!

 7. Reply

  Prachtige foto’s, en super mooie outfit!

 8. Reply

  Wat een mooie rok, staat je erg goed. Wat een schitterende foto’s 🙂

 9. Reply

  Ik moet ook naar deze plek voor de zonsondergang! Haha het ziet er prachtig uit. De rok staat je erg goed, de combinatie met wit staat je erg mooi! Het matje stoort me absoluut niet trouwens 🙂

 10. Reply

  Mooi die rok en hij staat je ook goed 😀

 11. Reply

  Wat staat die rok je mooi zeg!!! Trouwens, ik vind dat matje op de foto juist wél gaaf erbij staan!

 12. Reply

  De rok staat je heel goed je straalt! 🙂 Het is net een zeemeerminnen foto. De andere foto’s zijn ook mooi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge