Outfit: Miss Minty

Ik kocht een tijdje geleden een mintgroen rokje en sindsdien ben ik er gek op. Ik ben helemaal niet van de rokje, maar nu in ene wel. Heel gek. In vind het een geweldige kleur en het staat bijna overal bij. Ik heb het rokje al op vele manieren gedragen Vandaag een van mijn manieren.

Zwart truitje – Promiss
Grijze top – V&D (Liv)
Mint groen rokje – Miss Etam
Legging met studs – Markt
Laarzen – Invito
Horloge en armband – Primark

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat sta je prachtig op de foto! Dat jurkje/ vestje vind ik ook erg leuk, staat je goed!

 2. Reply

  Hele leuke outfit πŸ™‚

 3. Reply

  Je ziet er super mooi uit!

 4. Reply

  Super leuke outfit meis staat je goed

 5. Reply

  Hele leuke outfit, wat sta je mooi op de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge