Outfit || But You Promissed

Met kerst kreeg ik een vest en daar ben ik dol op. Maar dan ook echt heel dol. Hij is lekker warm en zacht. En vooral ook de mooie kleuren die perfect bij de rest van mijn kleding en ik vind het gebreide patroon echt prachtig. Ik moest deze wel laten zien in een outfit.

En niet alleen mijn nieuwe vest wilde ik laten zien, maar ook mijn nieuwe haar. Ik was ergens bang voor het resultaat, maar ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Het is weer vol en dik. Geen pluizige puntjes en ook geen puntjes die 3 tinten lichter zijn.


Verder wilde ik ook mijn nieuwe handtas laten zien. Ik kocht deze bij de V&D en ik vind de kleur echt prachtig. Verschillende vakjes en mooie details. En klinkt misschien gek, maar er past niet zoveel in als in mijn vorige tas. Ik was enorm goed in veel zooi meeslepen in mn handtas, maar gelukkig kan dat nu niet meer omdat mijn lichaam dat niet meer kan.

Mijn broek kocht ik laatst bij Promiss. Ik kocht twee van dezelfde broeken voor €15 in de sale. De broeken zijn heerlijk zacht en een klein beetje strechy. Ik moet de broek nog wel een beetje innemen, want hij zakt een beetje af. Ik kocht em in deze port kleur en ook in het inktblauw.

Mijn truitje komt ook van Promiss. Ook uit de sale en ook voor €15. De goudkleurige pasmina komt van een leuk sieradenboutiekje in Noordwijk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie foto’s! Vind je haar erg vlot zo als het nu zit, erg leuk!
  En je vest is echt top!

 2. Reply

  Wat een leuke outfit!

 3. Reply

  Wat een leuk vest!

 4. Reply

  vrolijke kleur handtas i like! Voor de rest vind ik je outfit ook erg leuk, ik vind bordeaux rode broeken erg mooi.

 5. Reply

  Oh wauw, het vest is zo onwijs mooi.

 6. Reply

  Wat een leuke outfit, het vest is echt prachtig en heel mooi gecombineerd zo met alles. Je haar is zo mooi zo.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge