Orly It’s Not Rocket Science

De vorige keer dat ik bij Pretty Polish bestelde kon ik het niet laten om deze mooie lak van Orly in mijn mandje te gooien. De Cosmic Fx van Orly is een geweldige en gewilde collectie en ik vond deze toch al wel een tijdje mooi. Ik zat een tijdje te twijfelen of het wel een kleur voor mij zou zijn, maar nu ik hem heb vind ik het een prachtige kleur.


De lak is een geelgroen met daarin superveel glasflecks, een soort miniflakies. Het mooie aan de lak is dat deze duochrome is. Het ene moment lijkt deze goudkleurig, dan weer mossig groen en dan is het weer helder groen, met misschien ook nog wat blauw.

De lak dekt met drie laagjes en is bijzonder mooi. Ik wil meer lakken van deze collectie! Deze It’s Not Rocket Science is hier te koop. Er zijn nog twee andere lakken bij Pretty Polish te krijgen. Jammer genoeg is Halley’s Comet allang niet meer te krijgen. De lakken van Orly zijn helaas niet goedkoop; deze speciale lakken kosten al snel €12,95. Maar daar krijg je dan maar liefst 18 ml voor.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een gaaf kleurtje!

 2. Reply

  Wat een unieke kleur! Heel gaaf, maar ik weet niet of ik het echt mooi vind..

 3. Reply

  wauw πŸ˜€ echt een unieke tint!

 4. Reply

  Mooi! Ik heb zelf Galaxy Girl uit deze collectie, maar ik vind hem toch wat lastig lakken (redelijk dunne substantie volgens mij). Ik wil stiekem nog wel graag Space Cadet xD.

 5. Reply

  Wat een mooie kleur! Ik hou normaal niet zo van groen, maar dit is wel een hele bijzondere groen.

 6. Reply

  Wat een prachtige kleur! Wauw. Ik heb zelf alleen Space Cadet van deze collectie. Deze wil ik nu eigenlijk ook hebben! πŸ™‚

 7. Reply

  Wat een geweldig mooie kleur!

 8. Reply

  Wat een aparte kleur! Niets wat ik zou dragen, maar toch mooi!

  β™₯

 9. Reply

  Ieeeeh niet mijn kleur :’) Maar glitters yayy

 10. Reply

  De kleur spreekt mij niet zo aan, maar wat een gave finish!

 11. Reply

  Wauw, amazing! Ik zat laatst nog naar die collectie te zien en nu wil ik zeker deze hebben! Super mooie fotos!

 12. Reply

  Wat een apart lakje! Iets wat ik zelf nooit zou dragen, maar ik vind hem wel heel gaaf.

 13. Reply

  Wauw wat een mooie en bijzondere kleur. Prachtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge