Orly Cotton Candy

Ik zag dit lakje op All You Desire en ik was verkocht. Ik moest en zou deze kleur hebben en mijn moeder heeft ’em uit Amerika mee genomen. Ik vind de kleur echt geweldig! Wat me wel gelijk opviel is dat het flesje echt enorm is. Er zit 18 mL in en ligt makkelijk in de hand. De dop houdt fijn vast, maar het kwastje is erg smal.

De lak zelf, mja. Ik kan er waarschijnlijk gewoon niet zo goed mee lakken. De lak is erg dun en er bleef veel lak in het kwastje  hangen. Zo had ik op de verkeerde momenten te veel lak op mijn nagels. Ook ging het egaal verdelen niet heel lekker. Net boven mijn nagelriemen kreeg ik het niet dekkend, omdat dat de plaats is waar ik begin met lakken. Het ligt gewoon aan mijn skills, maar na drie laagjes zag het er goed uit. De laagjes droogde vrij snel, dus ik was niet zo lang bezig met mijn manicure.

Dit is helemaal mijn kleur, dus ik zal dit lakje nog wel vaak ophebben. Over een tijdje zal ik deze opnieuw swatchen en dan kan ik er waarschijnlijk wel mee lakken.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een mooi lakje! Doet me een beetje denken aan Van D’Go van Essie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge