OPI – You Don’t Know Jacques

Hoewel op mijn swatches de zon lekker schijnt is het toch echt herfst aan het worden en zeker op druilerige dagen grijp ik liever naar de aardetinten. En waar kan je nou beter naar grijpen dan naar zo’n klassieke OPI lak?


Als je het hebt over klassieke of bekende OPI lakken dan kan You Don’t Know Jacques niet ontbreken. Deze chocolade bruine lak komt alweer uit 2008 uit de La Collection de France en is zo’n kleur die altijd kan. Ik vind de woordspelingen in de namen van lakken altijd zo leuk. Jack/Jacques.

Over de lak zelf, ja daar heb ik weinig op aan te merken. Hier heb ik twee laagjes op. OPI kwastjes zijn altijd hetzelfde en altijd goed. Als je denkt ‘wat is die lak ribbelig’, dat is reflectie. Soms denk ik niet zo na tijdens het swatchen en omdat het zonnig was hing de luifel uit. Just saying.

Ja, ik ben enthousiast over de lak. Perfect voor de herfst en eigenlijk voor de meeste situaties. Maar ik blijf het zeggen, het prijskaartje is wat me tegen staat om OPI lakken te kopen. Volgens mij zit deze lak in het assortiment wat bij Douglas te koop is voor €14,25

More about Lin

Comments

 1. Reply

  mooie draagbare kleur πŸ˜€

 2. Reply

  Heel mooie kleur en glans!
  Ik grijp nu ook makkelijker naar donkere kleuren πŸ™‚

 3. Reply

  Het blijft een mooie kleur

 4. Reply

  Oh die is mooi, die ga ik halen!

 5. Reply

  Deze staat heel hoog op mijn wishlist <3 zo'n mooie kleur! Love it.

 6. Reply

  Deze en Tickle My France-y zijn mijn go to lakken in de herfst/winter, beiden uit de Frankrijk collectie πŸ˜€

 7. Reply

  Ik hou niet zo van dit kleurtje, maar hij ziet er mooi uit.

 8. Reply

  Heel mooi kleurtje! Perfect voor deze tijd ook πŸ˜€

 9. Reply

  Wat een super mooie kleur, echt een perfecte herfstkleur!

 10. Reply

  ohh ja dit is een prachtig lakje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge