OPI – This Colour Is Making Waves

In Italie besloot ik dat ik mezelf wel mocht trakteren op een mooie lak van OPI. Je hebt daar een hoop Sephora’s en daar kosten OPI lakken ‘slechts’ 13,90. Ik ging het schap af en ik kwam deze duochrome lak met shimmers tegen. Ik was al een aantal Sephora’s in geweest en had er al een paar keer mee in mn handen gestaan voordat ik eindelijk besloot em mee te nemen. Voor speciale lakken van OPI heb ik het wel over.


In het flesje zie je de shimmers.. glassflecks? best goed. En ook de kleurshift is best goed te zien.


Enige nadeel is dat de lak best streperig is. Ik heb al zo voorzichtig mogelijk gelakt en met flink wat lak aan mn kwastje heb ik geprobeerd zwevend te lakken. Doordat je wat meer lak aan je kwastje hebt raakt het kwastje je nagel niet. Met topcoat zorg je ervoor dat je nailart niet uitloopt, maar hier haalde het eigenlijk neit zoveel uit.

Je ziet de shift gelukkig ook op je nagel heel goed. Van zeegroen naar donkerblauw. Ik weet niet of ik paars zie, maar ik denk dat het donkerblauwe naar paars neigt. Ertussendoor zie je de glassflecks heel mooi.Even een paar close ups om de glassflecks te laten zien. Op mijn nagels zie je 3 laagjes en daarover bracht ik nog een topcoat aan. Ik wilde kijken of het streperige dan wat minder zou worden.


Ik denk dat in Nederland OPI bij de Douglas te krijgen is. Ook de nieuwe Hawaii collectie. De lakken kosten daar 14,25.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw prachtig !
  Manon recently posted…Wat mag in jouw koffer niet ontbreken?My Profile

 2. Reply

  Wat een prachtige kleur nagellak! Wauw!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Sweet Like A Butterfly nail artMy Profile

 3. Reply

  Bijzonder kleurtje!
  Amy-Denise recently posted…Photo Diary juni 2015My Profile

 4. Reply

  Echt een prachtige zeemeerminnen kleur. Hij is zo mooi!
  Nicole recently posted…Rosebud Salve Minted RoseMy Profile

 5. Reply

  Heel mooi! En ik snap helemaal dat je daar voor bent gezwicht. Wel jammer dat ‘ie niet lekker lakt πŸ™

 6. Reply

  Wat een bijzondere kleur! Vind het supermooi en je foto’s zijn ook prachtig trouwens!
  Mandy recently posted…In 5 minuten douchen? Hoe dan?My Profile

 7. Reply

  Hij is prachtig!
  Mariska recently posted…(Instagram) foto’s juli 2015 #1My Profile

 8. Reply

  Heb deze ook, pas nog gepost op IG. Vind m prachtig! Hele mooie foto’s heb je gemaakt <3
  Natasja recently posted…Purple Happiness by NatasMy Profile

 9. Reply

  Wauw, wat een bijzondere en mooi lak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge