OPI – So Hot It Berns & Sand In My Suit

Sommige OPI lakken heb ik al een hele tijd op het oog, maar omdat ik ze te gewoontjes vind heb ik ze laten liggen. Ik vind ruim 14 euro voor 1 lak toch best veel en geef ik niet zomaar uit. Dan moet ik wel echt gek zijn van een kleur en meestal koop ik dan alleen de speciale lakken van OPI. Toen mijn nagellakobsessie weer aanbegon te wakkeren begin 2011 droeg ik vooral nude lakken. Sand in my Suit kwam toen op mijn wishlist en nu kan ik em eindelijk swatchen!Sand In My Suit komt uit de South Beach collectie; de lente/zomer collectie van OPI uit 2009. Een lak die me aan strand en zand doet denken. Misschien geen perfecte nude kleur voor mij, maar ik vind het wel een mooie tint. De lak bevat zilvere shimmer waardoor je precies ziet hoe je gelakt hebt. Jammer hoor. Maar geeft ergens ook wel een beetje dat extra zand gevoel. Ik weet niet helemaal hoe ik het moet zeggen. Verder ook jammer dat het drie laagjes zijn. Op een bepaalde manier verwacht ik bij OPI dat het met twee laagjes dekt.So Hot It Berns komt uit de Switserland collectie van 2010. Uit diezelfde collectie heb ik al Diva of Geneva laten zien. Daar waar die lak heel veel diepte en verschillende kleuren had, is dit gewoon * POEF* rood. Rood met een vleugje oranje. Bij het eerste laagje was ik telleurgesteld door de dekking, want ik zag nog veel nagelrand erdoorheen, maar bij het tweede laagje was het toch dekkend. Gelukkig. Het is een vrij klassieke kleur rood; eentje die je in je stash moet hebben en gewoon moet combineren met rode lippen.

Ik weet het niet zeker, maar volgens mij zitten deze kleuren in het standaardschap van OPI die bij Douglas staat. Ik heb deze van een vriendin geleend <3 maar ik weet eerlijk gezegd niet of ik er zelf 14,25 voor neer zou leggen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik weet dat ik zelf toch echt wel iets bijzonders wil als ik zoveel geld uit ga geven aan een lakje. Een welliswaar mooie, maar vrij gangbare rood haal ik dan wel ergens voor een derde van de prijs =p

 2. Reply

  De rood is erg mooi, de andere trouwens ook;)
  Mandy recently posted…Winactie: Win 5x een mega beauty pakket!My Profile

 3. Reply

  mooie rode πŸ˜€
  femketje recently posted…NOTD 7/6; Purple Mermaid.My Profile

 4. Reply

  Ik vind ze beide prachtig! Die eerste heb ik een paar jaar geleden gehad, droeg hem toen best wel vaak πŸ™‚
  PinkFairy recently posted…Hema nagellak #823 en #444My Profile

 5. Reply

  Ik vind de rode kleur erg mooi!
  Beau recently posted…2 Catrice lakjesMy Profile

 6. Reply

  Mooie rode klassieker, die andere ziet er ook niet verkeerd uit!
  Dionne recently posted…Outfit of the day | My Lovely RoomMy Profile

 7. Reply

  Ik vind beide lakken prachtig maar vooral So Hot It Berns is zoooo mooi! Ik vind het niet erg om meer neer te leggen voor een OPI nagellak want ze blijven zo lang houdbaar en ze zijn het voor mij zeker waard.
  Amy recently posted…Garnier Ambre Solaire Dry Protect SPF20My Profile

 8. Reply

  Oh wauw die rood is gaaf!!
  Judith recently posted…Review: Matte & Gloss set van de ActionMy Profile

 9. Reply

  Beide vind ik ze erg mooi. De eerste is ook apart!
  Mariska recently posted…Action Shoplog (decoratie)My Profile

 10. Reply

  Hi, de rode is erg mooi πŸ˜€

 11. Reply

  Wauw, die rode is echt prachtig! Maar die prijs voor zo’n kleur zou ik inderdaad ook niet snel neerleggen..
  Wendy recently posted…China Glaze Sea Goddess – Seahorsin’ Around (1288)My Profile

 12. Reply

  De rode lak πŸ˜‰
  Isabeau recently posted…NOTD #4My Profile

 13. Reply

  Hmmm..het rode lakje vind ik wel erg mooi, maar de nude kleur is meer bijzonder!Beide leuk πŸ™‚
  Stella recently posted…New Bag van Tassenmarkt.nlMy Profile

 14. Reply

  Sand In My Suit is wel een heel bijzonder lakje πŸ™‚
  Bianca recently posted…10 make-up fails van celebsMy Profile

 15. Reply

  So Hot It Berns is echt mooi rood!
  Mariska recently posted…Blog VakantieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge