OPI – Next Stop… The Bikini Zone

Een tijdje geleden kwam ik bij het Essie schap een aantal OPI flesjes tegen. Gelukkig niet voor de volle prijs die je bij Douglas betaalt, maar voor €6. Eerder al kocht ik bij Etos Jade Is The New Black. Een mooie donkergroene classic van OPI, maar om eerlijk te zijn ben ik wel een beetje uitgekeken op creme lakken. Daarom heb ik tegen mezelf gezegd dat ik geen creme lakken meer van OPI zou kopen.


Etos heeft een aantal lakken van de Brazil collectie van OPI uit 2014. Uit die collectie heb ik Amazon, Amazoff. Ik heb nog I Just Can’t Copacabana (geel) en Where Did Suzi’s Man-Go? (peach) gezien in de winkels.

Het meeste trok me dat duochrome effect aan. Van paars/roze naar geel/groen. En ook de zilverkleurige flakies die erin zitten. Wat ik niet helemaal bedacht had is dat dit vier laagjes zijn. Ik heb het idee dat de lak een beetje kromp, want ik zweer dat ik mn tips ook heb gelakt. De lak moet je echt opbouwen en ik denk dat ik nog best een vijfde laagje op had kunnen brengen.

In de zon is de lak iets doorzichtiger, omdat je dan minder reflectielicht hebt. Ik vind de lak af en toe zo weinig kleur hebben en ik denk dat ik moet proberen hoe deze over andere lakken eruit ziet. Ik vind ’em op zich zelf wat minder. Ik zeg niet miskoop, maar ik moet nog even vinden hoe ik deze lak wil dragen. Wanneer ik goed naar de lak kijk, vallen de zilveren flakies vooral op en dat is wel het gedeelte wat ik er echt mooi aan vind. In de winkel moest ik denken aan een roze/paarse variant van This Colour Is Making Waves, maar op mijn nagels toch niet.

Het stempelen lukte ook niet helemaal zoals ik wilde, maar tsjah. Van een afstandje zie je dat niet zo. En ik snap er niets van, want op het stempelkussentje zag je helemaal geen ‘schaduw’ maar op mn nagels wel, maar de rest van de stempel is niet verschoven. Als ik een topcoat had aangebracht, had ik een watje doordrengt met remover en de stempel er snel afgeveegd. Maar als ik dat nu had gedaan, had ik ook de helft van de OPI lak meegenomen.

 

More about Lin

Comments

  1. Reply

    ik hou er wel van, hij is super pretty πŸ˜€
    femketje recently posted…Catrice Allround Contouring Palette.My Profile

  2. Reply

    Wat een mooi resultaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge