OPI My Private Jet (Holo)

Ik kwam een mapje tegen met swatches die ik al eind september vorig jaar maakte. Ik dacht dat deze lak ALLANG online stond! Boy was I wrong. Ondanks dat ze al ruim een half jaar oud zijn wil ik ze toch nog online zetten, want de lak is zo ongelofelijk mooi! Daarom ook maar 1 lak in deze post Γ©n meer foto’s dan normaal.

Dit is de lak in de schaduw. Op het eerste gezicht een donkerbruine lak met een hele hoop glitter. Deze lak van OPI is redelijk dun, maar brengt makkelijk aan. Dit zijn namelijk maar twee laagjes.

In de zon komt de lak helemaal tot leven. De holografische glitter krijgt alle kleuren en de bruine basislak krijgt ook meer kleur.


Ik weet niet of ik deze lak duochrome moet noemen. De bruine lak lijkt in de zon op een aantal plaatsen meer oranje. Je ziet het op de eerste foto al goed. Ook op bovenstaande foto zie je het ook in het flesje.


Ik weet niet zo goed wat ik over de lak moet zeggen, behalve wauw. En het beste is, deze lak heb ik nog bij de Douglas zien liggen. Goed, OPI €14,25 is best veel voor 1 nagellak, maar deze is het imo wel waard!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  mooie foto’s Lin! ik heb ook nog een leuke combi met deze lak op mijn c schijf staan, zal ik ook deze week maar eens online zetten πŸ™‚

 2. Reply

  Zeker wauw! πŸ˜€

 3. Reply

  Wauwiee,, pracht foto’s weeer!! Ik vind het ook een hele mooie lak. πŸ™‚ Love it.

 4. Reply

  Een van m’n favo lakjes <3 Ik moet binnenkort maar eens een nieuwe scoren, want die van mij is al aardig op haha.

 5. Reply

  Prachtig zeg die holo glitters! In het flesje lijkt de kleur meer duo chrome, maar op de nagels zie je er eigenlijk niet veel van terug, gelukkig maakt de rest het wel goed! ^^

 6. Reply

  Wauw mooi lakje zeg!

 7. Reply

  Ik heb deze ook, is echt mijn lievelingslakje van OPI!

 8. Reply

  Wauw, echt een gave kleur zeg!

 9. Reply

  Wauw, wat een gave kleur!!

 10. Reply

  Deze is inderdaad een aanrader, ik ben echt gek op dit lakje. Dus aan iedereen die twijfelt: zeker kopen!

 11. Reply

  Voor een holo vind ik de kleur een tikje saai maar hij is wel erg pretty in de zon zeg!

 12. Reply

  Deze is zo mooi! Mijn favoriete lakje allertijden <3

 13. Reply

  Deze is ook al zo mooi πŸ™‚ I like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge