OPI || Mariah Carey Liquid Sand

Een paar maandjes geleden kwam OPI met het nieuws dat ze gingen samenwerken met Mariah Carey, waaronder 4 nieuwe liquid sand lakken. Nou hebben jullie vast al swatches gezien van de liquid sand lakken. Vandaag heb ik swatches van Stay The Night, Pink Yet Lavender en A Butterfly Moment.

Stay The Night

Swatchen met grauw weer lukt niet altijd even goed. Ik heb dan ook een hoop foto’s gemaakt, waarvan helaas een hoop wazig. Maar over de lak. Ik vind het een aparte lak. In het flesje lijkt het zwarte lak met zwarte glitter en rode glitter. Als je het opsmeert voel je opzich ook nog niets geks, maar als het opdroogt zie je pas langzaam het relief. Dit zijn twee laagjes, maar misschien had er voor het mooi nog een laagje overheen gekund. Ik heb gehoord dat als je het glad wilt maken je 3 of 4 laagjes topcoat nodig hebt. Dat vond ik een beetje teveel van het goede. Daarnaast is het lakje speciaal vanwege het relief. Al schijnen de rode sand-deeltjes na een paar dagen zilver te worden. Dat de rode kleur eraf slijt.

A Butterfly Moment

Toen ik de promofoto’s zag van de collectie dacht ik gelijk ‘nee he, niet nΓ³g een lichtroze frost’. Bij de spiderman collectie gingen ze daar volledig de mist in. A Butterfly Moment verraste me daarom compleet. Je ziet het misschien niet zo goed op de foto’s, maar ik vind het best een mooie nude lak. Hij is lichtroze met een goude gloed eroverheen. Ik had echt het idee dat mijn nagels langer en slanker leken met deze lak. Ook fijn is dat dit 2 laagjes zijn en de lak enorm fijn aanbracht.

Pink Yet Lavender

Pink Yet Lavender. De naam snap ik niet, maar ik ben wel verliefd op deze glitterlak. Je hebt grote hexagonale lichtroze glitter en daartussen kleine vierkante holografische glitter. Als de lak opdroogt voel je de glitters zitten, maar ze zijn wel prachtig!

Ik weet niet welke van deze 3 lakken ik mooier vind. Allemaal! Ik heb de lakken voor €14,25 bij de Douglas in een mooie display zien staan. Anders kan je bij OPI kijken voor andere verkooppunten bij jou in de buurt.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Stay the night vind ik zo mooi om te zien! Zo apart πŸ™‚

 2. Reply

  Wat een prachtige nagellakjes! Pink Yet Lavender vind ik het mooiste.

 3. Reply

  love de glitterlak πŸ˜€

 4. Reply

  Vooral het eerste lakje vind ik erg mooi.

 5. Reply

  Ik heb de laatste twee lakjes en de blauwe/paarse liquid sand super collectie is dit πŸ™‚

 6. Reply

  Dat eerste lakje vind ik echt zooooo mooi!!!! En je nieuwe layout vind ik ook heel tof πŸ™‚

 7. Reply

  Ik kocht zelf alleen de bronzen Sprung, maar A Butterfly Moment blijft zooo mooi! Hebben hebben….

 8. Reply

  Stay the night vind ik erg mooi!

 9. Reply

  Ik ben echt verliefd op de liquid sand lakjes zoo mooi gewoon!

 10. Reply

  Prachtige lakjes zeg! Ik heb de liquid sand versie ook. Heel mooi!

 11. Reply

  Ik vind ze allemaal prachtig!
  Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge