OPI – Mariah Carey Holiday 2013 – Wonderous Star

Glitters. Ik hou van glitter. De mooiste glitter uit de kerst collectie van OPI vond ik deze. Deed me denken aan speckled lakken.

De lak moet ik nog los swatchen, maar dekt niet compleet. 1 laagje over een andere lak dekt eigenlijk weer te goed. Het leek me supermooi over een andere lak. Een gouden lak. Vooral leek het me mooi over een gouden liquid sand lak. Hierboven dus even de liquid sand lak onder Wonderous Star.

Zo ziet de lak er namelijk uit over een andere lak. Ik besloot deze te lakken over Muir Muir On The Wall. Gister liet ik deze al alleen zien. Nu met Wonderous Star. Ik vind deze combinatie zelf niet zomooi, maar je kan wel zien dat deze vrij veel glitter bevat.

Hebben jullie een lak uit de Kerst collecit van OPI?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige lak is het!

 2. Reply

  Wauw dat sand lakje van P2 vind ik echt heel mooi! Het Opi lakje past er perfect bij, wat een glitters πŸ™‚

 3. Reply

  Super mooi! Die donkere stipjes geven het een leuk effect!

 4. Reply

  Mooie lak, ik heb deze zelf ook. πŸ™‚

 5. Reply

  oeh hij is echt pretty πŸ˜€

 6. Reply

  Persoonlijk vind ik hem over de gouden lak van P2 het aller mooist πŸ™‚

 7. Reply

  ohhhhhhh ik vind ze allemaal echt prachtig

 8. Reply

  Heel erg mooi πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge