OPI – Malaga Wine

Malaga Wine is een klassieke OPI lak. Een rode lak die iets donkerder is dan standaard. Ik ben zelf niet zo van de rode nagellak, maar deze tint vind ik eigenlijk wel mooi. Ik was heel benieuwd hoe deze er op mijn nagels uit zou zien.Het eerste wat me opviel is dat deze lak enorm shiny is. Dat is voor mij een grote plus. Na het eerste laagje dacht ik dat de lak een beetje een jelly zou zijn en daarom niet helemaal zou dekken. Gelukkig dekte de lak met het tweede laagje wel. Het voordeel van OPI lakken is dat deze snel drogen. Daar betaal je naar mijn mening ook wel de hoofdprijs voor. Ik vind €14,25 enorm veel voor 1 lak, maar het zijn ook enorm fijne lakken.

Mocht je nou wel OPI nagellak willen hebben voor een lagere prijs kan je op de BeautyBay kijken. Nu hebben ze OPI nagellak met 20% korting in de summer sale.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een intens mooie kleur rood zeg!

 2. Reply

  oeh een erg mooie rode tint πŸ˜€

 3. Reply

  Wow dat is echt rood!!!
  Ik draag liever wat donkerder rood, maar dit is toch wel een mooie kleur. Inderdaad erg shiny

 4. Reply

  Wow hele mooie rode kleur!!

 5. Reply

  Wauw, so pretty! Lin, jij kan echt lakken als een baas, ook elke keer je foto’s op Instagram.. you nailed it, letterlijk en figuurlijk. ^^ Prachtige lange nagels heb je ook, zo verzorgd. Wauw, de nagellak van OPI komt zo nog meer tot zijn recht!

 6. Reply

  Erg mooie kleur πŸ™‚

 7. Reply

  De nagellak oogt inderdaad een beetje ‘jelly’. Ik vind de dekking ook ‘mwah’…Althans, het is niet wat ik gewend ben van OPI. Ach, geeft ook helemaal niets, want de kleur is prachtig! πŸ™‚

 8. Reply

  Het blijft een mooie kleur rood

 9. Reply

  Hij is echt shiny ja, wauw, prachtige kleur!

 10. Reply

  dat is nog eens een rode kleur! Wel gaaf πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge