OPI – Liquid Sand – Get Your Number

Ik had eventjes een paar dagen rust nodig. Het lukte me echt niet om blogposts te maken. Ik heb geeneens nailart gemaakt, maar mijn nagels lakken lukte me wel. Ik koos voor mijn nieuwste OPI lak die julie wel graag wilde zien als ik zo op instagram keek.


De lak ziet er in het flesje echt prachtig uit. Superveel holografische glitters. Helemaal in de zon is het zo mooi. Op je nagels zie je die glitters ook nog best wel goed, maar de lak dekt niet helemaal als verwacht. Dit zijn twee laagjes. Ik heb eigenlijk verder geen zandlakken die met 2 laagjes niet dekken. Jammer.


Dit zijn drie laagjes. Is dit beter? Ik weet het niet. Je voelt het zand effect wel minder. Ik vind de donkerdere kleur wel mooi. Het holografische effect is niet minder. Ik had alleen de pech dat de zon net weg was toen ik foto’s maakte.


Deze lak droogt in mijn ervaring een stuk minder snel als de rest van mijn OPI liquid sand lakken. Ik kocht deze voor 4,99 bij de Big Bazaar.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie fotos!
  Squeaky Q recently posted…Snapshot – Brocade KelpMy Profile

 2. Reply

  Mijn crush op dit lakje valt klein beetje in het niet πŸ™ Wat jammer van de dekking zeg!! Ik ga ‘m binnenkort op doen. Nu ziek πŸ™ Gaat het wel goed met jou? Wil niet zo he, de laatste tijd.. Sterkte meid!
  NailTalk recently posted…Glitter trail – Nail ArtMy Profile

 3. Reply

  Wat een mooi lakje! Ziet er prachtig uit!
  Marloes recently posted…Recept: Herfst SmoothieMy Profile

 4. Reply

  Wat een prachtig kleurtje.
  Liefs, xxx

 5. Reply

  Ziet er wel gaaf uit
  Manon recently posted…Greenland – Coconut Body ButterMy Profile

 6. Reply

  Ik draag hem altijd met 3 laagjes maar heb toch het idee dat hij bij mij dan blauwer is dan dat hij bij jou is. Of het lijkt maar zo haha!

 7. Reply

  Jammer dat het lakken zo tegenviel…. Ik vind het er op de foto wel super uit zien hoor!!!

 8. Reply

  de kleur is wel onwijs mooi, jammer dat er 3 laagjes nodig zijn om het gewenste effect te krijgen…
  Petra recently posted…Mijn vergeten item: Essence nail-art Express dry drops.My Profile

 9. Reply

  Prachtig lakje πŸ™‚
  Beau recently posted…Het doneren van mijn haarMy Profile

 10. Reply

  de kleur is prachtig maar ik merkte ook al dat het wat langzamer droogte en niet heel goed dekte.
  Angelique recently posted…Etos blushstick 002My Profile

 11. Reply

  Ik heb hem ook. Ik vind het net niet geweldig. Het gaat.
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Shoptip: Embrace – Charming Moment Bodymist & Bodylotion (Big Bazar)My Profile

 12. Reply

  Ohh ik ben sowieso gek op blauwe nagellak en deze is echt ontzettend mooi!
  Mandy recently posted…Inspiratie: 10x Herfst nail artMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge