OPI – Hotter Than You Pink, Push and Pur-Pull & Divine Swine

Laatst was ik de laptop aan het doorkijken en verrek! Ik kwam swatches tegen die ik al heel lang kwijt was. En met heel lang bedoel ik van vorig jaar zomer. Helemaal niets mis met de foto’s, dus alsnog de swatches. Misschien juist wel even leuk, want het zijn neon lakken. Altijd leuk in de herfst vind ik zelf.

Hotter Than You Pink


Neonroze doet het altijd goed denk ik. Deze komt uit de neons collectie van vorig jaar zomer. Ik kocht deze op Schiphol toen ik vloog naar Kos. Wat me vooral opviel bij deze lak is de blauwe shimmers die erin zitten. Die zie je in het flesje heel goed, maar op je nagels ook. De lak droogt matte op, maar dat lijkt op de foto’s wel mee te vallen. Maar er zit echt geen topcoat overheen. De lak heeft niet perse een witte onderlak nodig om fel te zijn, maar je hebt wel wat laagjes nodig. De lak is aan de dunne kant. Voelt heel waterig aan, niet zo veel pigment. Ik heb het nog even getest, maar ik had er 4 nodig. Daar staat wel tegenover dat het vrij vlot droogt. Mag naar mijn mening ook wel van OPI.

Push & Pur-Pull


Ik vind het een leuke naam, en een superleuke kleur in het flesje. De lak droogt donkerder op dan je in het flesje ziet. Dat heb ik wel vaker meegemaakt bij matte paarse lakken. Deze lak is wederom waterig, en heb ook weer 3 laagjes nodig. Maar als ik zo de foto’s zie had er nog wel een laagje bovenop gekunt.

Divine Swine


Toen ik die paarse lak zag dacht ik dat er wel een leuke glitter bovenop kon. Ik zat te kijken bij mn OPI lakken en koos deze paarse glitter uit. Ik weet niet meer waar ik deze heb gekocht. Ik weet wel dat deze uit de Muppets collectie komt.

Ik weet niet of deze lakken nog bij Douglas te koop zijn, maar ik denk dat je op eBay wel het een en ander kan vinden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh, oh, de roze kleur die is echt helemaal geweldig….
  Petra recently posted…Reminder….. winactie DutchFashionCafe.nlMy Profile

 2. Reply

  Gave kleuren !
  Manon recently posted…DE HAPPINESS TAGMy Profile

 3. Reply

  Hotter Than You Pink is super mooi!! Alleen jammer dat ze zo waterig zijn, heb meestal het geduld/de zin niet om zoveel laagjes te moeten lakken.

 4. Reply

  Erg mooie lakjes!
  Nicole recently posted…Essence Long Lasting Lipstick in Cool NudeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge