OPI – Frog In My Throat, Front Lawn & Pearl Driver

De groene lakken die ik van OPI kocht! Ik ben inmiddels dol op groen en geheel onbewust nam ik er drie mee.
Laat ik beginnen met Frog in my Throat. Als je gaat googlen naar deze lak vind je niet superveel, want schijnbaar is dit een lak die onder een andere naam bekend is. Klinkt Just Spotted the Lizard wel bekend? Spiderman collectie anyone? Maar deze is dus bij Ulta of in een duoset uitgebracht, want aan de onderkant zit ook geen streepjescode. Het is volgens nagellakkenners ook geen fake, maar gewoon onbekend uitgebracht. Ik denk zelf dat er gewoon een ander label onder zit. Deze peridot dupe lakt fijn, maar is vrij dun. Deze lakt ook wel een beetje streperig, maar met drie tot vier laagjes is deze dekkend.
Front Lawn is dan ook een gras groene lak en dekt erg goed. Met twee laagjes is deze dekkend. Lekker felle kleur en ik houd dan ook van een goede creamy lak.Pearl Driver is een parelwitte lak met daarin groene shimmer. Hele aparte combinatie en ik vind em erg leuk. Ik heb deze op mijn ringvinger los aangebracht. Na 5 laagjes dekte deze pas. Ik denk dan ook dat dit een topcoat is en ik heb een laagje over Front Lawn aangebracht en ik moet zeggen, ik vind het wel iets grappigs toevoegen. Een creamy lak in een handomdraai shimmery maken.

In Amerika hadden ze deze mystery lakken eerder dit jaar al. Goedkopere OPI lakken met namen die niemand kende. Rebecca en Janine hebben er bijvoorbeeld een blogpost over geschreven. Janine heeft ook een lijstje met dupes.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ik vind pearl driver echt prachtig!
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 30My Profile

 2. Reply

  Wat grappig, front lawn en pearl diver waren ook de lakjes die ik uit had gekozen. Pearl diver droeg ik met één laagje voor een subtiele shimmer op mijn werk. Inmiddels zijn teen- en vingernagels fris groen gelakt, lekker gek kleurtje.
  Marieke recently posted…Blogsale geupdate!My Profile

 3. Reply

  Oeh wat een toffe kleuren! Frog in my throat heb ik ook in mijn handen gehad, maar uiteindelijk laten liggen.
  Jaimy en Laura recently posted…Let’s go: hardlopenMy Profile

 4. Reply

  Wat een mooie lakken, vooral de eerste vind ik erg gaaf!
  Mirjam recently posted…OPI Pink It Through & You Glitter Be Good To MeMy Profile

 5. Reply

  Ik vind de kleurtjes echt mooi!
  Beau recently posted…Tips voor thuisblijversMy Profile

 6. Reply

  Ik heb me ook ingelezen over deze lakken nadat ik er geen swatches van kon vinden, interessant! 🙂 Denk dat we best iets ‘unieks’ in handen hebben. Leuke lakjes! Vind de groene het leukst 🙂
  NailTalk recently posted…Angelica – Ruby RedMy Profile

 7. Reply

  Heel erg mooie kleuren, vooral die eerste!
  Nicole recently posted…Eyeshadow palettesMy Profile

 8. Reply

  Wauw, wat is Frog in my Throat (wat ‘n naam haha!) een bijzondere kleur! Ik moet zeggen dat ik normaal echt niet van deze lakken houd, maar deze heeft iets heel bijzonders vind ik.

 9. Reply

  Deze 3 kleuren heb ik laten liggen. Vond ze niet zo speciaal al is Front Lawn wel erg mooi!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Beautifull Nail ArtMy Profile

 10. Reply

  gorgeous lakken 😀
  femketje recently posted…FOTD 28/7; Hot Pink & Purple Smokey Eye.My Profile

 11. Reply

  Die groene is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 12. Reply

  Wederom mooie lakjes. Ik ben vind van deze de groene het mooiste!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Mijn top 5 zomerlakjes van China GlazeMy Profile

 13. Reply

  Grappig, ik heb Frog ook (moest even kijken naar de naam, maar herkende ‘m van de foto) en ik draag ‘m nu. Maar bij mij dekt ‘ie in 2 laagjes helemaal, én streeploos ook nog! ? Hebben we wellicht een andere batch?

  Ennieweej, ik scoorde de mijne bij ‘mijn’ Big Bazar (woon er bijkans naast, héél gevaarlijk!) in de 3 voor 10,- euro actie. Helaas was er bijna niets meer, dus naast deze ‘nam ik genoegen’ met The Glittering Night (jelly zwart met zilveren glitters) en Stainless Steel (metallic zilver met paarse waas). Die heb ik nog niet getest.

  Overigens heb ik mijn Frog na een dag wel opgeleukt met een Bfun (? ‘huismerkl’ van Big Bazar, gok ik) topcoat met holo glitters. Geeft een geweldig effect! Alsof er waterdruppeltjes op je nagels glinsteren. MAAR vreet OOK de onderliggende inmiddels droge nagellak op/ weekt ‘m op, zodat je uit moet kijken dat je niet topcoat met nagellak gewoon van je nagel af kunt vegen. Grr… Komt na een uur of wat met goed uitdrogen wel goed, maar toch. Bizar effect. Het ik al eens eerder meegemaakt met een dure onderlaag (A England dat al 2 dagen op mijn nagels zat) en een goedkope topcoat. Kennelijk ‘bijten’ sommige bestanddelen elkaar.

 14. Reply

  Mooie lakjes, pearl driver vind ik wel erg mooi als topcoat 🙂
  Bianca recently posted…Kruidvat Scrubcrème met abrikoosMy Profile

 15. Reply

  vooral de groene en laatste kleur vind ik echt gaaf!
  Angelique recently posted…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

 16. Reply

  Ik was laatst bij onze nieuwe big bazar en zag daar ook ‘Frog in my throat’ liggen en dacht: AH chanel peridot dupe 🙂 (Mijne is bijna op helaas) dus heb hem meegenomen. Maar online vond ik er dus ook nauwelijks iets over, behalve dat just spotted the lizard een chanel dupe was. Grappig!
  Hele mooie swatches trouwens. Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge