OPI Excuse Moi

OPI is echt een luxe merk en dat is zowel in de kwaliteit maar vooral ook in de prijs terug te zien. Ik ben eigenlijk de Muppets collectie helemaal misgelopen. Ik heb helemaal niets met de muppets en heb daarom helemaal geen aandacht aan de collectie besteed. Heel stom eigenlijk want daardoor heb ik ook deze prachtige lak aan me voorbij laten gaan. Nou tot nu dan.

Excuse Moi is een glitterlak met frambooskleurige basis. De lak dekt met drie laagjes. Dit is trouwens allemaal zonder topcoat. Er zitten kleine, zilvere glittertjes in en grote gekleurde. Ze zijn allemaal rond en de grotere hebben eigenlijk alle kleuren. Oranje, blauw, groen, geel, roze, zilver. Ik kan naar mijn nagels blijven kijken. Het afhalen is iets verschrikkelijks. Nuja, misschien niet meer met een peel off basecoat.

Helaas helaas helaas kost OPI in nederland erg veel. Ik vind zelf €13,95 (of is de prijs inmiddels als gestegen?) erg veel voor 1 nagellakje. Nou krijg je wel 15 mL en kan je er erg lang meedoen. Als je deze lak wilt zou ik eens kijken op eBay. Weet niet of deze nog in winkels verkrijgbaar is.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah echte en leuk kleur! Meestal is het heel vervelend klusje om dat er af te halen ja, maar hey, als het een mooie kleur is moet je dat voor lief nemen πŸ™‚

 2. Reply

  ik heb deze toevallig ook en vind ‘m echt awesome πŸ˜€
  alleen de glitters er weer allemaal afkrijgen is een enorm poetswerk XD

 3. Reply

  Wat een mooie omgevingsfoto’s zeg πŸ˜€
  Vind het echt een heerlijk lakje <3

 4. Reply

  Wauw wat is die mooi zeg!
  Liefs

 5. Reply

  wauw wat een eyecatcher!

 6. Reply

  Ik heb dit lakje ook moet hem weer eens op doen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge