OPI – Can’t Find My Czechbook

De OPI Euro Centrale collectie ligt al even in de winkels en al een paar keer heb ik op het punt gestaan een paar lakken ervan te kopen, omdat ik de namen zo tof vind. Omdat mijn moeder in Praag geboren is wilde ik Can’t Find My Czechbook en A Womans Prague-ative eigenlijk best graag.

Can’t Find My Czechbook is een intense licht blauwe kleur die met twee dunne laagjes dekt. De lak droogt snel op, zoals de meeste lakken van OPI en glimt enorm. Ik ben zelf echt dol op de kleur. Het is een vrolijke kleur die me doet denken aan Illamaqua Noble (een lak die nog op mijn wishlist staat).

Deze collectie van OPI is verkrijgbaar bij bv Doulas voor €14,25

More about Lin

Comments

 1. Reply

  hij is wel heel mooi idd…lekker fris kleurtje!!

 2. Reply

  Mooi kleurtje!
  Eefje

 3. Reply

  Wat een mooie kleur, lekker fris!

 4. Reply

  Mooie frisse kleur πŸ™‚

 5. Reply

  Lovely kleurtje! β™‘

 6. Reply

  Wow, wat een super mooie kleur!

 7. Reply

  Wat een bijzonder blauw kleurtje, ik vind em heel erg mooi!

 8. Reply

  Ik heb deze kleur ook, mooi is hij he?

 9. Reply

  Wat een bijzondere kleur is dit, vind het erg mooi.

 10. Reply

  Wat een prachtige zomerse kleur πŸ™‚ I love OPI!

 11. Reply

  Dit is een leuk, happy, fris kleurtje πŸ™‚

 12. Reply

  Mooie kleur! Deze zou ik miss ook nog wel dragen

 13. Reply

  Wauw prachtige kleur weer!

 14. Reply

  mooi kleurtje πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge