OPI – Bond Girls Liquid Sand – Tiffany Case

Op vakantie kwam ik deze lichtblauwe tegen, maar had em toch niet meegenomen. Een blauwe liquid sand stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik had al wel een donkerblauwe, maar ik wilde meer tinten. Voor mijn verjaardag kreeg ik deze prachtige liquid sand. Gezien ik deze ook al wel in een nailart heb gebruikt was het de hoogste tijd om de swatches te laten zien.


bron foto

De Bond Girls collectie bestaat uit 6 kleuren waarvan de oranje Jinx de bekendste is. Tiffany Case is de eerste Bond Girl in Diamonds Are Forever speelt. Hoewel ze daar in blauwe bikini te zien is denk ik dat ze bij OPI meer hebben gekozen voor een kleur die naar Tiffany blauw neigt. Op twitter kreeg ik te horen dat deze qua kleur enorm veel lijkt op Get Your Number uit de eerste Mariah Carey collectie. De kleur lijkt redelijk, maar deze lak is compleet dekkend en bevat geen holografische glitter. Get Your Number is met drie laagjes nog niet dekkend, maar Tiffany Case dekt met twee laagjes compleet. [bron]

OPI was het eerste merk wat met de liquid sand lakken kwam en ik moet zeggen dat ik de glitters in deze lak het mooiste vind in liquid sand lakken. 1 kleur liquid sand met daarin grotere en kleinere glitters. De grotere glitters reflecteren het licht heel mooi en de kleinere zorgen voor de kleur zegmaar.

Wat heel fijn is aan de OPI lakken is dat ze snel drogen. Al helemaal bij de liquid sand lakken. Dit zijn twee laagjes en dat vind ik het fijnste bij liquid sand lakken. De lakken van P2 hebben dat ook.

Het jammere aan OPI lakken vind ik de prijs. โ‚ฌ14,25 voor 1 lak, maar als je op ebay kijkt kan je deze goedkoper vinden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  super mooie felle tint ๐Ÿ˜€

 2. Reply

  Wauw die is super!

 3. Reply

  hij is erg mooi!!

 4. Reply

  Super mooi!! Deze kleur is echt prachtig.

 5. Reply

  Oh wat een mooi kleurtje!

 6. Reply

  Wauw, heel gaaf lakje!

 7. Reply

  Wat een prachtige kleur!

 8. Reply

  Het lijken wel kleine diamantjes die je tegemoet glinsteren ๐Ÿ˜‰ Mooie kleur!

 9. Reply

  Wauw! Deze is echt prachtig!

 10. Reply

  Heb ‘m ook, echt een heel gaaf kleurtje. Valt inderdaad wel mee hoeveel deze en Get Your Number op elkaar lijken, deze heeft een metallic basis en die andere een gelly basis + holografische glitters. Allebei zeker wel de moeite waard moet ik zeggen.

 11. Reply

  Heel mooi! ๐Ÿ™‚ ik wil een andere graag nog hebben en die nieuwe van zoya

 12. Reply

  Wat een mooie kleur!

 13. Reply

  Wat een beauty!!! Ik kan er niks aan doen, ik ben echt helemaal verslaafd aan alle liquid sand lakken. Mijn vriend doet me denk ik wat aan als ik deze ook aan ga schaffen hahaha
  Echt super mooi!!

 14. Reply

  wauw dat is nog eens een sandlak! Onwijs gave kleur

 15. Reply

  Oeh wow wat een parel ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge