OPI – A Woman’s Prague-ative

Sinds kort heb ik een abonnement op de Cosmopolitan en als welkomstcadeau kreeg ik 5 OPI lakken. Ik maakte al een nailart met You’re Such A Budapest. Je kan de lakken bij de Cosmo niet zelf kiezen, maar het waren lakken die ik nog graag wilde hebben. Ze komen uit de Euro collectie van vorig jaar en vandaag deze prachtige reflecterende bronze/gouden lak.Als ik de lak beschrijf klinkt het vrij simpel. Een bruine basislak die een beetje naar rood neigt met daarin supersupersuperveel gouden glassflecks. De glassflecks zorgen voor het reflecterende vermogen van de lak. Hierdoor lijkt de lak anders in elk licht. De ene keer vooral goud, dan weer brons met een gouden gloed en soms lijkt het op gouden glitters. In de volle zon lijkt de lak veel donkerder en zonder zon is de lak meer oranje.


De lak dekt met twee tot drie laagjes. De basislak dekt niet super, maar de glassflecks wel. Omg, so shiny! Ik vind deze echt prachtig. Ik wilde de lak alleen al hebben vanwege de naam. Ik ben dol op Praag en ik moet zeggen, ik vind de lak onwijs passend. In de stad heb je oranje daken en gouden details in de oude stad. Ik vind het en prachtige toevoeging aan mijn stash.Nog een keer: Hier kan je kijken naar de welkomstcadeautjes van Cosmopolitan. Je kan de lakken helaas niet kiezen, maar de lakken in de set wilde ik nog graag hebben en tijdschriften vind ik altijd wel leuk om te lezen op vakantie.

In de set zitten:  You’re such a BudaPest, A Women’s Prague-ative, I Saw…U Saw…We Saw…Warsaw, My Vampire is Buff en Start to finish basecoat, topcoat en strenghtener.

Voor €25 heb je 10x de cosmopolitan en daarbij krijg je deze set van 4 kleurlakken en 1 treatment twv €75,95. Je moet nog wel €4,95 betalen voor de verzendkosten van de lakken. Dus voor €30 heb je alleen al 5 OPI lakken. Ik vond het een goede deal en de lakken wilde ik nog wel graag hebben. Gratis nagellak!

Ik denk dat deze lak bij sommige filialen van Douglas nog wel zal liggen, maar niet heel goed verkrijgbaar is. Ik denk niet dat deze in het vaste assortiment zit, dus als je deze echt graag wilt hebben kan je even op eBay kijken (dan ben je waarschijnlijk ook goedkoper uit). OPI kost €14,25 in de winkel.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een mooi vurig lakje!
  Lotties Nailies recently posted…NEW LOVE – OPI Chasing RainbowsMy Profile

 2. Reply

  Wauw, wat een prachtige glans en glitters! Erg mooie kleur.
  Mirjam recently posted…Shoplog: Primark sieradenMy Profile

 3. Reply

  erg mooie warme lak 😀
  femketje recently posted…Binnenkort op femketje.nl!My Profile

 4. Reply

  Wat een mooie kleur, zowel voor de zomer als voor de herfst 🙂
  Bianca recently posted…Ooglook met 4 kleurenMy Profile

 5. Reply

  Wow deze heeft een prachtige glans
  Manon recently posted…Mini Bourjois LipstickMy Profile

 6. Reply

  Echt wauw! Wat een juweeltje :hearteyes:
  Amerens recently posted…My summer essentialsMy Profile

 7. Reply

  Erg mooi!! Bijzondere finish heeft ‘ie ook trouwens. 🙂
  Lisanne recently posted…Tag | De eerste keerMy Profile

 8. Reply

  In bepaalde winkels zijn er nog oude collecties te vinden, zo heb ik overlaatst Sprung gekocht in de winkel. Dit is zeker een leuke kleur waar ik misschien nog naar opzoek ga.

 9. Reply

  Leuk zo’n actie! Voor mij is het alleen niet echt haalbaar. Ik lees weinig tijdschriften 😉
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Ocean BlueMy Profile

  1. Reply

   Vriendin overtuigen? Of de tijdschriften weggeven? Pieter merkte ook al op ‘zo jij hebt voor 25 euro lakjes en gratis tijdschriften’.

 10. Reply

  Wat een mooi kleurtje

 11. Reply

  Wat een prachtige kleur! Heel erg mooi! <3
  Wendy recently posted…Viktor & Rolf BonbonMy Profile

 12. Reply

  Mooi! Ook al leuk voor t voetbal
  Mariska recently posted…Blog VakantieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge