Opbergtip – Fotoalbum

Ik zit graag aan mn bureau. Daar maak ik eigenlijk al mijn nailart. Zoals een hoop bloggers heb ik een mooi wit Linnmon bureau van Ikea met twee alex kastjes aan beide kanten. Beide helemaal vol nagellak op 2 lades na; daar heb ik nailart spulletjes in. Ik had een mooie verdeler en dan in elk vakje iets anders. Op een gegeven moment had ik dusdanig veel imageplates dat dat gewoon niet handig was om in bakjes te bewaren. Ik heb wel gekeken naar speciale imageplate mapjes, maar dan zou ik die nogsteeds in mn la bewaren en dat leek me ook niet handig. En toen liep ik door de action….


Bij de Action kwam ik deze fotoalbums tegen. Elke heeft 40 bladzijde waar je foto’s in kan steken. Een foto van 10×15 moet er makkelijk inpassen. Voor de kleine ronde imageplates is het best een ruime bladzijde maar voor de grote imageplates van oa MoYou london is het een prima formaat. Ze kunnen wel wat wiebelen, maar dat valt wel mee. Omdat de imageplates van MoYou een achterplaat hebben, zijn deze daardoor een stuk dikker dan een gewone foto. Daarom koos ik ervoor om twee albums mee te nemen. Maar voor 87 cent kan je niet echt misgaan.


Later was ik mijn la aan het doorkijken en bedacht me dat ik al mijn nagelstickers, nailvinyls, decals en dergelijke er ook in kan doen. Omdat ik de plaatjes op de voorkant niet heel mooi vond heb ik ze een beetje opgefleurd met holografische tape.

Hoe berg jij je imageplates op?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  wat goed idee !

 2. Reply

  Wat een goed idee, leuk artikel πŸ™‚
  X
  Saraya recently posted…Favorieten Mei!My Profile

 3. Reply

  Goed bedacht! Ik heb er (nog) niet zoveel maar degene die ik heb daar zal ik zo’n album voor halen. Top! Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge