NYX Lipstick Swatches

Al een tijdje geleden kocht ik van Sandra van JBB 4 NYX lipsticks over en ik wilde die graag swatchen en daar kwam maar niet van. Ik heb de lipsticks al een aantal keer gedragen en vond ze qua kleur erg mooi. Ze smeren heel fijn, ze zijn denk ik nog wel zachter dan boter en blijven redelijk lang zitten.

Ik ben nog niet zo heel goed in het swatchen van lippies, maar ik denk dat dat een kwestie is van vaker doen. Als ik in de spiegel kijk vind ik mijn lippen heel mooi, maar als ik ze op foto’s zien vind ik ze onsymetrisch en dat ziet er gek uit. Ik ben ook niet helemaal tevreden met de swatches, maar je kan de lipstick denk ik voldoende beoordelen.

Als eerste mijn kale lippen. Dan kan je oordelen hoeveel kleur de lipsticks afgeven en dergelijke.

Cream

Indian Pink
I’m a sucker for peach. Blush, Nagellak, Lipstick. Ik vind het een geweldige kleur. Indian Pink stond dan ook al snel op mijn verlanglijstje. De lipstick heeft een gouden sheen en ik vind het eigenlijk wel leuk. De lipstick brengt een zachte, lieve kleur in mijn gezicht en

More about Lin

Comments

  1. Reply

    mooie kleurtjes, en ik vind de foto’s echt heel erg leuk! Ook tof zo bewerkt!! Beetje zelfverzekerder worden jij, want ook dit doe je erg goed!!!

  2. Reply

    Prachtige kleurtjes! Vooral Indian Pink πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge