NYC – Rock Muse Smoky Topcoat

Het is een mondvol. NYC Rock Muse Smoky Topcoat. Maar feestelijk is hij wel. Het is een topcoat bomvol zilvere glitters van verschillende grootte. De basis is een doorzichtige zwarte lak. Ik vind het een superleuke lak voor Oud en Nieuw. Hopelijk hebben jullie een fijn uiteinde en beginnen jullie 2013 op een gezellige manier!

Ik heb het echt als een topcoat gebruikt en niet opzichzelf geswatched. Hier zie je de lak over St. Petersburg van Herome WIC die ik eerder al heb geswatched. Ik vind het zelf wel een hele feestelijke combinatie.

Dragen jullie een speciale lak met Oud & Nieuw?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik vind ‘m wel pretty πŸ˜€ alles met glitters in vind ik mooi :3

 2. Reply

  Ik vind hem ook erg mooi! Ik denk dat hij ook mooi zal zijn over een zwarte lak, omdat hij mooie zilveren glitters heeft!

 3. Reply

  Deze wilde ik eerst wel kopen, maar nu vind ik de Golden Leaf daar best wel op lijken die heb ik nu!

 4. Reply

  Mooie top coat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge